Krasch, boom, BANG!

Helgen har varit sjukt bra.. Jag älskar detta gäng, ni får mig på topp!!


Till rutan som aldrig kommer över ett!
Jag är trött, irriterad och rent utav förbannad.. Nu har jag verkligen fått nog av detta. Nu får det fan va bra!! Jag är en människa för fan, jag är ingen hund, ingen trasdocka. Jag är jag och jag kommer fan aldrig mer, ALDRIG rätta mig efter varken den ena eller den andra. För mitt liv är mitt och ingen annans! Fatta det, och jag tänker fan inte ta tillbaka de jag en gång hade, så jävla desperat och dum i huvudet kommer jag aldrig mer och bli! Och jag vet själv att jag värd så jävla mycke bättre! Och de som händer och sker kommer bli oförlåtligt, jag kommer inte finnas till hands något mer. Man behandlar inte sina egna barn så jävla illa som du gör.. Jag ser inget gott i dig mer, inget! De är så jävla över med allt så jag bor hellre under öppen himmel än att dela tak med dig!
Ni suger min energi till botten..
Jag orkar allvarligt inte med dehär mera.. Over and Out!


Someone like you..

De gör ont att säga de, men ibland hatar jag dig längst in i hjärtat.. Förstår du inte att jag behöver dig, jag behöver dig på min sida. Du ska stötta mig.. MIG! Du ska inte dumförklara och lägga skulden på mig. För jag vet, vet så jävla väl att det inte är mitt fel. Jag har inte gjort ett enda jävla fel. Jag har enbart räddat mitt egna skinn! Du sa själv för några år sen att jag borde bli starkare i mig själv, våga tro på mig själv och sätta stopp. Nu, Idag är jag den person du frågade efter. Men var är du? Nu motarbetar du mig. Förstår du inte att de gör ont.. För fan, du är min MAMMA! Jag vill ha min riktiga mamma tillbaka, den mamma jag en gång kunde prata öppet och känna trygghet hos. Men de gör jag inte nu.. Och de skär sår i min själ av att sitta och skriva detta. För jag älskar dig, djupt. Men jag hatar dig lika mycke för att du sårar mig..


Put a condom on your heart and fuck your feelings

många tankar, dålig feedback..
många måsten, ingen ork..
dålig sömn, tunga ögonen 

hur svårt ska de egentligen va?
finns det lite ro kvar till mig oxå nånstans?


Go' môrrn :)

Yrvaken sitter jag i sängen en söndagmorgon å kråkorna kraxar så fint. Duktig tjej som vaknar innan telefonen ringer.. Kors i taket för mig.. Några få timmars sömn och en heldag på IKEA blir suveränt.. Hoppas på många fina och behövlig fynd.. Nu blir de en morgonkaffe ute på trappen..

Ha en fin dag på shitheads ;)
sunshine ♥


Njut av livet!

Jag skrev ett jättelångt inlägg, men så raderade jag det :)

Vet ni varför?
De vet jag inte själv
..

HAPPY!


RSS 2.0