Kvällsupdate

Nu är de inte många timmar kvar innan jag lämnar Värmland för att bli Jämte i några månader. Nu, för tillfället känns de faktiskt riktigt bra.. Jag kommer ju hem veckan 7, så är de iallafall planerat.. Men har ännu inte stängt kartongerna, de är inte riktigt redo för de än. Lite tvätt kvar, och så narturligtvis behöver de en lite översikt förts. Men viktigaste av allt, kläder, telefon, dator och bankdosa.. Om de vore något jag glömt kan jag ju få med mig de i februari. Har även kostat på mig 2kg pasta. De kan jag leva länge på..

Funderar starkt på att ta en dusch och få i mig lite mat, inte blivit mycke äta idag. Har ätit tårta då min underbara och älskade morfar fyllde 81 år idag, GRATTIS MOFFA!! Är så glad att du kämpade. Men du såg trött ut idag så jag känner mig inte lugn i kroppen än..

Nej, jag får fortsätta, la in ett inlägg förut idag, till Frugan, men på min suýns de inte. Har ni sett de?

The last day..

Sisdag dagen och de har varit den värtsa natten i mitt liv. Så många omvändningar jag gjort i natt. Så många tankar jag haft kring detta. Så mycke jag vill säga fast orden vill inte formulera sig..
Men jag har ifull gång med packning, har även fixat de ärende inne på byn som ska fixas, hämtat hem sakerna från E osv. Känner mig stressad, utmattad men någonstans finns en lättnad..

Sitter nu och fyller öronen med en massa musik. Bättre de än allt jävla tjat kring allt annat.. Jag orkar bara inte lyssa, att jag inte fått spel än. Jag orkar bara inte. JAg förstår mig inte på allt tjat och gnat. avrför ska allt varea så jävla koplicerat när de kretar kring något sådan. Herregud.. fan, mer verkstad mindre snack..

Som ni ser vänder humöret rätt så rejält..

Kommer nog ev update ikväll..


Utkast: Nov. 29, 2010

Alltså jag skojar inte. Detta är så psykiskt påfrestande.. Jag vill skrika rakt ut. Jag orkar inte och jag vill inte. Är dehär verkligen för min skull eller för eran? Vore de rätt så skulle jag inte sitta med den här klumpen i halsen om de vore för min egen skull.. Jag vet inte ens vart jag ska börja.. Jag vet inte vad jag vill..  Allt känns bara så jävla fel.. Något är de som fattas. Kan någon förklara för mig utan att säga att de kommer kännas bättre sen, ni har inte en jävla aning hur jag känner. JAg tönker inte ens yttra mig för ni fattar inte ändå.. Än en gång ska jag förlora min trygghet, den som jag äntligen efter alla dessa år fått tillbaka. Nu står jag där igen, på ruta ett. Börja från början? Nej, jag kommer få bearbeta de en jävla gång till...

och nu, har jag sagt hej då till frugan, vilket gjorde ont i hjärtat.. bara tanken så gråter jag.. de kommer inte gå utan dig.. usch. ..

Galet och känslosamt

Efter denna helg vet jag att jag lever.. Är sjukt tacksam över nattens bravader.. Underbara människor som gjorde sista natten till en av de bästa nätter på åratal minnesvärd. Jag kommer kunna skratta och le över detta under tiden jag är borta. Tack tack tack..
Mer update om helgen kommer senare då jag är så fruktansvärt trött och måste fundera ut vad vi gjorde då minnet inte riktigt varit med hela natten. Men de brukar komma fram med tiden..

Nu sitter jag hemma, första natten på kankse en månad jag ska sova hemma. Känner mig ensam trots att M&P sitter bredvid mig. Vi har tittat på "Ensam mamma söker" och jag grät floder.. Sitter nu och kikar på Beck med mina rödgråtna ögon.

Imorrn blir de jobb, 8-15 i sysslebäck.. Sen blir de hem och göra i ordning de sista. Imorgon och på Tisdag kommer bli två tunga dagar. Jag saknar redan mina små hjärta. Bara tanken får mig att gråta igen. Menjag vet ju att vi ses antagligen nån gång i vinter och så kommer jag ju hem till våren. Men fan, jag har lagt ner mitt liv på mina vänner och de kommer bli så otroligt tungt utan er.. Men då är jag glad att jag har alla minnen som kan få min vinter att blir varm och mysig..

Tråkigt inlägg

Sitter och stirrar på tangentbordet och funderar ärligt talat på vad jag ska skriva.. I ärlighetens namn gjorde jag något så frukansvärt jävla kasst idag. Varför gjorde jag de ens lixom.. Men ja, misstagen lär man sig ju av. Alltså, de är inte så attt jag direkt mår dåligt av de men de kändes lite onödigt.. Men sånt är livet. Man tänker inte längre än vad näsan är lång och då får man faktiskt stå sitt kast. Men va fan, jag är inte depp för de inte.. HAHA..

Oh nej då. Jag taggar stjärtslappsåkning i morgon, de kankse slinker ner en eller två. Vem vet. Ska oxå och hämta ut min jacka. Hoppas bara att den inte är för stor nu. För då ska jag .. ja jag vet inte vad.. Har längtat efter en ny vinterjacka sen jag fick min förra för typ hundra år sen.. För tillfället bär jag en regn och vindjacka. Den är varken bekväm eller varm. Snarare stel och svinkall.. Ska även skicka tillbaka legginsen i samma veva som jag hämtar ut jackan. Gick ju åt helvete med dom men jag sparar ju faktiskt en hel del pengar tack var de. Negativt kan bli positivt.

Idag hann jag med ett par koppar kaffe med E.P.B, de blev lite skitsnack och en hel del skratt. Kan fortfarande inte sluta tänka på den där bilen med alla invalider på.. HAHA.. De var en härlig stund..
Sen bar de hem till M & P, BORING! fick mig mat, pratade lite och gosade lite på djuren. Men de suger att vara där.. Sitter nu i den lugna stillsamma miljö med min syster, de är skönt att vila öronen men jag är trött som aldrig förr. Har ställt klockan för att komma upp något så nära tid i morgon. Kan inte och långdra mig inte. Har lite planer för morgondagen, men vi får se hur de blir. Stjärtlappen är bestämd men inanna under dagen vet jag inte hur jag ska göra än. De lär märkas.. Vilket allt gör i mitt liv nust nu.
Har nu än en gång lagt upp en inlägg som jag inte tycker är intressant eller rogivande att läsa.. Men jag tackar för idag och beger mig snart till sängs.
God natt

Än brinner livsnjutaren..

Har blivit en hurtig bloggerska.. Och efter all varmhjärtad respons så kan jag ju inte ge upp bloggen nu. Tack snälla människor som lämnar fotspår. De värmer..  

Idag är en lättare idag, bara lite iaf.. Alla tankarna snurrar och jag kommer inte glömma denna vecka på ett bra dag. När man ser ljuset i tunneln dyker något nytt upp. tyvärr är de inte mycke av de nya som är positivt. De ligger någon förbannelse över denna vecka. De är skrämmande..
Inte nog med allt negativt, jag gråter floder i omgångar. När jag tittar på TV, lyssnar på musik, när jag tänker på dig, när jag tänker på flytten. Hur kommer dehär att sluta. En positiv och sprallig tjej som mig ska inte vara såhär, jag ska inte behöva känna allt dehär. Jag har känslor men inte fan brukar jag bli så låg att hela livet kretsar kring det negativa. Måste även tillägga att när jag läset inlägget i syrrans blogg igår så grät jag, till och med när vi såg på Skönheten & Odjuret (tacknade) satt jag och grät. Vad är de som händer?

Men trots allt detta så är de en lättare idag. Men magkänslan säger att något kommer hända.. Så oron i kroppen finns ännu kvar..

Jag har börjat packa idag, garderoben är så gott som tom, tvättmaskinen går varm och lådorna verkar inte räcka. Måste säga att det är väldigt svårt att veta vad mer man ska ha med, jag vet ju inte ett dugg vad som finns och inte finns. Och jag vet inte riktigt hur mycke plats jag har att röra mig på. Men jag tror de kommer bli bra. Ska även börja tänka på att boka biljetter för hemvistelsen i februari. Sånt är bra att göra i förväg, och så blir de mycket billigare.. Så jag är inte sysslolös precis..

Nej, kommer kankse en update i kvällningen. Så häng med i svängarna.


Berg&Dalbana

Usch de är verkligen fram och tillbaka nu, men jag hoppas du stannar ett tag till.

Dagen har varit som ja sa, upp och ner.. Men man får göra det bästa av situationen och hålla tummarna. Men jag har iaf varit och klippt/slingat håret idag, lite ljusare blev de och jag är mäktigt nöjd.
Ja, de är väl de enda jag hunnit med idag, lite samtal och en snabbdejt med E.T. En fem-mintare på soffan och en kortpromenad med E. Nu är de soffhäng.. Jag orkar inte göra speciellt mycke just nu heller, men jag vet vad jag skulle kunna göra, käka en häst. Är hungrig utta baur.. Men utbudet på mat är inte stort, men jag dör inte heller..

morgondagen, jag tar den som den kommer, jag tänker inte planera in något. men jag har massor att göra men de där med planering är tydligen inget för mig. Har de aldrig gått fel så gör de då..
Men ska försöka hinna med en promenad på förmiddagen, sen får vi se hur resterande av dagen ser ut helt enkelt. Vet inte om jag har någon större lust att åka hem, för då tar jag mig inte därifrån.. Är ju utan bil denna vecka då både mamma och pappa jobbar uppe i dalen, narturligtvis på olika tider. Men får väl använda mina tjocka taxben om jag ska någonstans..

Snosan - jag saknar dig, jag vet inte om jag klarar mig utan dig tills på lördag. telefonsamtalen lindrar bara för stunden.. Kommer bli en tuff vinter utan dig.

Du är älskad ♥

Behöver nog helt enkelt skriva av mig. Jag tänker inte gå in på några detaljer vad som händer och sker så länge som allt är så oklart. Men de är tufft.. Livet är inte alltid rättvist, men man vill inte att någon ska lida.. Efter denna dag har jag fått fundera och jag har kommit fram till att vad som än sker med nuläget har jag alltid en stark människa på min sida. Men jag vill att du fortsätter kämpa, iaf ett tag till..

De kusliga är att jag fått ett rejält tagg inför flytten. Nu vet jag att de kommer bli bra. Jag har tjatat i varje inlägg om denna resa/flytten men idag har poletten äntligen satt sig där den ska. Jag fick en skuldkänsla över att känna så men jag vet att du aldrig skulle acceptera att jag stannade kvar. Jag vet hur glad du blev när jag berättade om jobbet..
Tankarna snurrar, man undrar hur natten kommer sluta, hur morgondagen kommer börja.. Allt är så oklart och den väntan om besked är så otroligt jobbig.. Men jag hoppas du orkar hålla dig kvar.. Du fyller ju år nästa vecka, tänk på all tårta vi kan äta. Du älskar ju socker, de du egentligen absolut inte får äta.. Och tänk vad kallt de blir när jag kommer och hälsar på om du inte är där, vem ska då hålla pannan vid liv. De gör du så bra.. Med dig i närheten känner mig sig alltid välkommen.. Så jag ber för allt i världen att du ska kämpa in i det sista. De här är inte slutet. Oh nej, de är början. Snart är vintern över och folkracesäsongen börjar. Då är du väl där, right? Tävlingarna blir ju inte de samma utan dig förstår du väl. Du är en sån varm och godhjärtad människa som jag för allt i världen inte vill att de ska sluta såhär för.. Vill inte att du ska ont..
Du är älskad ♥



Kom ihåg, ta vara på de ni har idag, imorgon är en annan dag..

.. ♥ ..

En bra måndag, trodde jag iaf..
Är nog den värsta måndagen jag upplevt..
Men snälla, kämpa ett tag till..
Inte nu, vi ska ju äta tårta nästa vecka innan jag åker..
Du får bara inte lämna oss nu..

usch, älskade du ♥


Your Winter

Vi börjar med chocken över att jag inte hatar denna måndag. Känner mig på gott humör trots omständigheterna. Började dagen med att skjutsa E till jobbet, sen åkte jag upp tillbaka och hämta lite kartonger inför avfärden nästa vecka. Börjar faktiskt bli lite taggad nu, men de vänder fort. Ena minuten har jag ångest och andra minuten ser jag fram emot de. Man jag tror att innerst inne så behöver jag det här. Har även börjar planera in när de är dax för en påhälsning i Torsby, som de ser ut nu bli de nog den helgen jag fyller år. Alltså, februari, vecka 8 tror jag det var.

Men ja, övrig vardag är som den är. Varit till "mitt" hem idag, men blev inte långvarig där utan åkte tillbaka till Kilåsen. Ska gå och möte E när hon slutar, har ju ingen bil denna vecka. Sugit värre..
Några förändringar sen igår har de inte blivit. Ska försöka fortsätta planeringen så får vi se hur detta slutar..




Jag bara älskar låten, den knullar en helt enkelt i öronen.. (ursäkta mitt uppriktiga ordförråd)



Söndagsångest..

Söndag och helgen lider mot sitt slut..
De återstår nu enbart tio dagar och jag vet inte riktigt vart jag ska börja med allt.
Kläder och småplock ska packas, Man ska hinna träffa alla en "sista" gång.. Och jag vet bara inte
hur jag ska få ihop allt. Jag har ångest, sån jävla ångest. Jag vill men samtidigt önskar jag att jag bara
råkar bryta lårbenshalsen eller något liknadne. Men man får väl bara chansen en gång. Och ett
bra jobb kankse resulterar till en säsong till. Vem vet?
Men de svåraste av allt är att vara utan sin andra halva. Jag kommer gå och oroa mig hur hon
ska lyckas ta sig igenom allt utan att falla.. De kommer bli jobbigt utan dig hjärtat.. Som tur finns de ju telefoner, enda nyttigt men såna grejjer. I festsammanhang ska telefonen vara hemma och avstängd..

De positiva är ju att jag förhoppningsvis kommer hem nån gång i vinter. Sen får man ju hoppas att man får sig lägenhet lagom till hemflytten, för hit tänker då inte jag flytta tillbaka.. De kommer inte funka..




Eftersom hela bloggen är helt fucked up så vet jag faktiskt inte om ni hunnit läst detta tidigare, jag själv kan inte se inlägget men ändå är de spatat och publicerat. Skitgrejjer.
Slagit mig till ro i soffan hos E, eller ja, ro och ro, har en hemsk känsla inombords. Men tänker inte gå in på detaljer om detta.. De är nog någon hemsk förbanelser över söndagar, för hela veckan har jag känt mig så otroligt lätt, men inte idag. Inget är kul, allt suger och  helt blä helt enkelt.
Och godissuget har verkligen trängt sig på.. Nej, jag orkar inte slänga in några flera dystra ord..

Ha en fortsatt trevlig kväll..
// iida

Timmerstocks-dragaren EB

vaken än? ja jag är tydligen de..
orkar verkligen inte sova, inge trött, bara rastlös.. jag gav upp hoppet när E började dra timmerstockar. Eftersom de bort ett skrattmonster i min mage så gick jag ur sovrummet för att inte börja gapflabba.. De låter ju så otroligt roligt när någon snarkar, särskillt E för där bor de även en lergök mellan stockarna.. HAHA

Imorgon, idag, äh fan Fredag idag.. Ja ni fattar.. Iaf, de kommer bli jävligt nice..

Naket..? o.O'

jag är djupt upprörd över att alla klädcollectioner (stavning?) är så förbannat stygga.. Jag försöker få tag på en klänning/topp/linne av något slag som jag tänkte ha bruk för nästa helg (27e) men nej. Jag får helt enkelt spatsera naken genom nästa helg. Jättekul..

Nej, förövrigt går jag fram som en duracell-kanin, pigg och allert. Vet inte vad de är för glädjerus som tar tag i mig.. Eller jo jag vet, men inte du!! I morgon är de fredag och de kommer bli sånt jävla ös!

Har även egen ringklocka imorgon, C väcker mig gladerligen då jag ska med henne ut på äventyr. älskade lilla vän ♥

Har inte tid med detta, men jag sköter mig bra med uppdateringen..


Regler för sovrumsgolf

En fix idé till alla er som inte vet hur detta fungerar med inomhusgolf..

  • § 1. Spelaren ska ha egen utrustning, en klubba och två bollar
  • § 2. Spel på planen måste godkännas av ägaren till hålet
  • § 3. Till skillnad från utomhusgolf ska man försöka få klubban i hålet och bollarna utanför
  • § 4. För ett så effektiv spel som möjligt bör klubban ha ett styvt skaft. Banägaren förbehåller sig rätten att undersöka klubbans styvhet innan spelet kan börja
  • § 5. Banägaren har rätt att begränsa klubbans längd för att undvika skador i hålet
  • § 6. Spelet går på att klubban stöts så många gånger som möjligt till banägaren är nöjd och spelet är fullbordat. Misslyckas man med detta kan man nekas tillstånd att spela på banan igen.
  • § 7. Det anses som dåligt uppförande att spela hålet direkt när man kommit till banan. De mer rutinerade spelarna tar tid på sig att beundra banan. Speciell uppmärksamhet brukar riktas mot välformade bunkrar.
  • § 8. Spelarna varnas för att tala med ägaren till den aktuella banan om andra banor de spelat på eller regelbundet spelar på. De har förekommit att uppretade banägare av denna anledning har skadat spelarens utrusting
  • § 9. Spelare uppmanas att ha ordentliga regnkläder tillhanda för säkerhetens skull.
  • § 10. Spelarna bör försäkra sig om deras match är ordentligt inbokad, speciellt när en bana spelas för första gången. Tidigare spelare har blivit har blivit irriterade när de upptäckt att någon annan spelar på denna bana som berakas som sin egen.
  • § 11. Spelarna bör inte räkna med att banan alltid är tillgänglig för spel. Vissa spelare känner sig besvärde när de upptäcker att banan är tillfälligt under reparation. Mer avancerade spelare finner alternatina spelsätt när så är fallet.
  • § 12. Spelare uppmanas att anhålla om banägarens tillständ innan han försöker sig på det bakre nionde hålet.
  • § 13. Långsamt spel uppmanas, men spelarna bör vara beredda på att fortsätta i en snabbare takt, åtminstine temporät, om banägaren så önskar.
  • § 14. Det uppfattas som en mycket god presentation att spela banan flera gånger under samma tillfälle.

Hoppas ni får ett trevligt spel :)
// iida


-.-'

Vet inte vart denna dag tagit vägen faktiskt.. Har nästan minnesförluseter emellan åt, hemskat men sant. Känt mig en aning låg, bäbisarna är borta :'( Frukansvärt tyst, nästan för tyst.. Men för tillfället försöker E spela hjärnan ur mig.. Känns så.. Allt i från hårdrock till blödande ballader, en salig blandning med andra ord. Man hinner aldrig höra mer än max, då menar jag MAX 30 sek av varje låt..

Jag har ångest, sån jävla ångest. Eller resfeber..  Imorrn är de 14 dagar kvar innan jag flyttar.. Herregud, hur ska jag hinna med allt. Men förhoppningsvis kommer jag hem i vinter, åtminstone nån dag. Men jag får se de ljusa i det hela, de är bara 5 månader och jag fick en högre tjänst än vad jag fick från början..

Nej fan, fredag är efterlängtad.. Vardag och hemmakvällar är inget för mig.

femtonde november

En heldag med jobb känns såhär i efterhand. Började dagen på Junibacken uppe i Vitsand (9-15) och forsatte ner på Lillhem i Oleby (15.30-17.30) Ni må tro att jag är färdig. Men ack vad underbara de små liven är. Inte en lung stund men samtidigt väldigt mysigt och rofyllt. Så har min dag sett ut. Sen somnade jag så sött på köksoffan i väntan på mat. Drog mig vidare till E där jag ska spendera ännu en natt. Mysigt värre. Känns bra att få vara med någon som förstår en och som man själv förstår. Särskillt i nuläget.
Fått två underbara besked idag oxå, det första är att när jag flyttar så kommer jag inte jobba 50% utan fått förhöjning till 75% vilket jag tycker är helt underbart. Mer jobb mer att spender ;)
De andra är att E små gossegull ska flytta imorrn. Men natten kommer bli hård. Små söta underbara bäbisar.
Okej, visst har jag spytt galla över dom, jagat dom och varit rent ut sagt ett svin emot dom men fan, de är djur. Underbara djur. MEn de kommer få de så bra. Jag är glad att de finns sånna djurvänner ute i världen som verkligen vill ta ansvaret och ge djuren den kärlek de behöver..

Nej nu ska jag inte sitta här och vara poetisk.


Jag har inga hämningar..

Åtminstone inte idag. Jävla skit söndag långt upp röven på dig va!!

för er som har känsliga öronen och ögon, jag varna er, LÄS INTE DETTA!
Jo nu är de så, att idag när jag vaknade hade E jävla kattjävlar skitit den största korven i kattens jävla världshistoria.. Så började min dag.. Då förstår ni!!
Och ingenting har blivit bra sedan, nej då, tror ni inte på fan att jag har jagat fanskapen hela jävla morgonen , jag har tillochmed skrikit mig hes för dom jävlarna, måtte ni dö någongång.. Till slut tog jag mitt pick och pack och drog, till Toria, satt på parkeringen och väntade på E som slutade kl två. Kan ni fatta, jag åkte dit en timme iförväg bara att få va ifred! Där satt jag med min dator och inget böev bättre. Jävla skit..
Inte ens kaffe hjälpte.. Sen tog snusen slut. JIPPPI!! Jävla fuckface.. Och hungrig är jag, mamma strejkar, jag lagar fan ingen mat. Maten är på intåg, jag hatar söndag!

Utan snus, utan mat och kryper snart efter väggarna om jag inte får mig något.. FAN..

Hoppas er jävla fucking dag slutar precis som min började!

Efter solsken slog åskan ner..

ingen solstråle idag precis..


Onödigt vetande

Intresseklubben antecknar, fram med papper och penna.

Hur bor du: Överallt och ingenstans
Brukar du komma i tid: Oftast
Hur lång är du: 155cm ö.h
Kan du laga mat: Får jag allt fan hoppas
Vad jobbar du med/pluggar du: BSK-Vik
Vad har du på dig just nu: Kläder
Har du någon fobi: Kräldjur, kattskit och delvis blod
Hade du en bra kväll igår: HAHA, aa
Vilket är ditt senaste inköp: Snus
Din favoritdryck på morgonen: Typ vatten
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Hemlig beundrare
Har du sovit i din egen säng inatt: Åh inte heller
Vad hade du sönder senast: De vet jag faktiskt inte
Vem snackade du med senast: Snos
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Allt stark som ger bra respons
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag gör aldrig något dumt
Saknar du någon just nu: Typ
Vad ska man göra för att få dig irriterad: De märker man
Någon jag stör mig på: Finns en och annan
Intressen: Allt med fart
senaste person du kramade: :)
Senaste person du ringde: Snos
Senaste person som ringde dig: :)
Vad drack du senast: Kaffe
Vill du ha barn: Ja men inte idag
Längtar du till din nästa födelsedag: Både ja & ne
Har rakat dina ben någon gång: Haha, ja en gång i veckan
Är du sugen på något nu: Haha, JA JA JA
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 1-10
Använder du hudkräm: Ibland
Attraheras du av män med skägg: Sexit
Micro-pop eller poppa själv: Micro ät smidigare
Brukar du baka: Ja, jag är King på de
Röstade du i det senaste valet: Jo men visst
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Så innihellsvedda
Vilken låt lyssnade du senast på: Who Says – John Mayer
Har någon annan sovit i din säng inatt: Many times
Vad tycker du är äckligt: Kattskit, spyor
Har du pengar på mobilen: Abbonemang

Fattar ni hur seriös jag är eller? HAHA Hoppas ni spenderade tiden väl, ni läste väl noga nu? Anteckna och kom ihåg..


Girls just wanna have fun...

Gårdagen blev inte som planerad, den blev bättre än planerad. En lugn och skön hemmakväll hos E förvandlades till en partyfylld kväll på Hörnet med dubbel E. Ja jag var faktiskt nykter, hör och häpna.. Kankse lite svårt att tror att just jag skulle va de en fredag.. Ännu ett trevligt och mysigt minne man kan le över ett tag framöver. Härligt..
Jag har ingen ångest, ingen huvudvärk och vet till och med vad jag har gjort så jag kan skratta mig lycklig.. Underbart..

Uppdatering kommer senare..


Fredagsmys..

Lite förändringar angående utseendet i bloggen, kändes mer bekvämt så..

Idag har jag spenderat dagen med E, gjort i många dagar och jag stormtrivs. Vi har fixat och donat sen vi klev ur sängen.. Vi kom på idén att klä in trappräcket med en ljussling, en såndär typ låtsas-gran-slinga-med-ljus.. Fattar ni? Ja men ändå, när vi väl fått upp den så kom vi på att gå till skogen och snatta lite granris (man får faktiskt inte ta sånt hur som helst) men de gjorde vi ändå.. Jag fick narturligtvis vara "skogshuggaren" och såga ner alla grenar med en lite, då menar jag liten såg.. Till och med bladet på sågfan vek sig. Och så fick jag ju närkänning av snön, de rasade av grenarna och innan för min jacka.. JÄTTEHÄRLIGT och svalkande.. Puhu.. E bara skratta hon och pekade ut träden vi skulle batera.. Men de var värt besväret, vi la upp en hög utanför trappen, fyllde två krukor.. Men vi var inte riktigt nöjda. Kom på att vi skulle dra hem till M & P och leta upp en blomlåda eftersom E inte ville vara sämre än grannen för han hade en blomlåda med ris i.. HAHA.. Vi fick de vi ville ha, eller ja, vi ville ju ha tallris oxå, så vi var och snattade de på vägen hem.. Små fina grenar blev de.. Vi fyllde upp lådan och blev nöjda med resultatet.. Blir ju naturligtvis mycke bättre när de kommer lite mer snö. De myser ju till de mycke bättre.

För tillfället sitter vi som två nördar, varsinn dator, varsinn kopp kaffe och ser ut som ugglor.. Är lite stolt över att kära E börjat dricka kaffe. Då behöver jag inte känna mig så gammal själv. HAHA..
De är dehär jag kallar fredagsmys, men saknar dock en manlig/grabbig gestallt ibland..

Måste berätta att jag har gått och kärat ner mig (i smyg).. De är vansinnigt.. De är väl absolut den mest opassande tid för sådant när jag snart ska flytta.. Men man kan ju alltid hoppas på att de finns kvar när man kommer hem.. Men som sagt, de lär jag märka. Vet inte ens om jag är redo för sådan än.. Trivs ju som de är men som jag sagt så många gånger förr, de kan bli ensamt och bara dumt.. Men jag kan absolut inte ångra någonting.. Kärleken är en kategori för sig ♥



// iida

Hej mitt vinterland..

Tjabba fan..
Kan ju meddela att min dag började mindre bra faktiskt.. För de första så var bilen så innihelvete insöad, och med min längd så är det inte det lättatse att få bort allt, men fick lite hjälp.. När jag väl fått bort bilen från parkeringen och gjorde ärendet på af så skulle jag handla. Plockade i min korg med de jag skulle ha och vandrade vidare till kassan. Ja väl i kassan så funkade fan inte mitt kort.. Suck tänkte jag bara. Fick lov att parkera mitt kvitto och betala de när kortet fungerar igen. Vilket jag gjort nu. Ja, och väl hemma, snö i backen och bilen var så nära diket man kunde komma. Av ren ilska så hamnade jag tillslut i garaget, jag skojjar inte, jag var riktigt less just då. Vandra in med mina varor och upptäckte att lappen från AF var borta, tror ni inte på fan att den låg i bilen och var genomblöt av snö.. Men efter de har faktiskt dagen rullat på ganska bra. Bakat över 100 bullar men dock glömt bort att få i mig mat, känns både i magen och humörmässigt. Men något ska de väl tillagas till hönsgården..

Imorrn ska jag jobba, skönt faktiskt. Så undran sa flundran om jag inte ska sova hos syster, då har jag bara 50 meter till jobbet. Ganksa härligt..

Nu börjar de snöa igen, underbart. Ska beskåda underverket ett tag sen blir de väl soffan.

// iida

Tidsfördriv..

.. ihopp om att något spännande ska hända

Vilken svordom använder du mest? - Fan, fitta, jävlar/jävligt
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - Den är avstängd
Var köper du dina matvaror ifrån? - ICA Toria, Pekås, Konsum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - Beror på i vilket sammanhang
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - En bil och ett hus
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? - Aa, eller de blev en hemlighet
När var senast någon stötte på dig? - HAHA
Vad åt du till middag senast? - Risotto
Kan du vissla? - Aa
Tittade du på tecknat när du var liten? - De gör jag än
Äger du några popband t-shirts? - Ne de tror jag inte
När flög du senast? - Maj
Pratar du några andra språk? - Kass på språk överhuvudtaget
Har du gråtit offentligt? - De har säkert hänt
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? - En tatuering skulle sitta fint
Vad har du med dig in på bion? - Inte ofta jag går på bio men tuggummi kankse
Vad har du för väder? - SNÖ SNÖ :)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? - Barteknik & Ansvarsfull Alkoholhantering
När sov du senast på golvet? - Förra veckan när jag skulle hänga tvätt
Vilken är din favorit drink? - Allt som är starkt och ge bra verkan
Gillar du din boendesituation? - Jag flänger mellan hemma och syster så ja faktiskt
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - 0-24 tim, jag fungerar när jag vill och´känner för de
Är dina dagar fullbokade och stressiga? - Ne inte speciellt
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? - Jag sov ofta de sista året
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - 20
Tror du på liv på andra planeter? - Nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? - "Bit ihop"
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? - Tveksamt, vill inte dö
Tycker du om att krama folk? - Mysigt värre
Äger du en digitalkamera? - Ja en kass sådan
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - Vill inte jämnföras
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - Nja, beroende på vad de gäller
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - Haha, nej.. Varför?
Är du mörkrädd? - Lite lätt
Tre saker du alltid har med dig? - Telefon, snus och plånbok

Jävligt intressant att veta, eller hur? Nej jag trodde väl de.. Känner mig otroligt rastlös, fy fan.. Positivt är iaf att de snöar, men de vet väl alla redan så de var ju ingen direkt nyhet precis. Har inga smaskiga nyheter att dela med mig av heller. Eller ja, jag har väl hur mycke som helst jag skulle kunna stämpla in här men nej tack, jag gör de inte. Har lite svårt att veta vad jag egentligen vill för tillfället. Nerverna har satt spratt tror jag, är lite nervös för flytten. De är en jävligt häftig upplevelse men vad vill jag? Är de där jag vill nu? Jag kankse inte får nån mer chans. Men ja, och så därhär med pojkar/pojkvänner/ragg/knull/fört o.s.v eller vad ni nu vill kalla det. Jag trivs ju fan så bra som jag har de nu men samtidigt fan så ensamt vissa stunder. Antar att de löser sig med tiden. Jag biter ihop,  man får helt enkelt göra de bästa av situationen. Just nu lever jag livet fullt ut. Bästa att göra de medans man är unge, smärt och smidigt och inte fått rynkor än.

Ja, trist läsning brukar ge bra resultat. Ha de..
// iida


Ett spår som minnet inte glömmer..

Hejgen är över, de är nu måndag. Alla dessa tråkigt och meningslösa måndagar. Särskillt idag, idag är de ingen bra måndag. Usch.. Jag är vresig, less och har jävligt ont.. Måtte djuren dö i helvete..
Har spenderat helgen hos E, utgång fredag och lördag. Jag är helt färdig.. Fredag var de fullt ös medvetslös, (jag var inte medvetslös, bara nästan) Vaknade på lördag morgon och såg världen i flera upplagor, de är faktiskt lite hemska att vakna på morgonen och vara i stort sett i samma tillstånd som var innan man somnade.. Men ja, jag hade en förjävliga trevligt fredag.. Ja men sen på lördag då, gungade med till Stöllet och åt smörgåstårta, salt jävlar var den. Sen åkte jag hem i samma dödlighetstillstånd och sov en timme. Vaknade, satte på mig en omgång rena kläder och klev däriefter in i ett nytt onykterhetstillstånd. Tillbaka till Stöllet och firade 40åringen. Blev inte så sent när vi reste hem.. Typ runt tolvtiden skulle jag tro, inte säker men ganska säker. Hem till ljuva torsby och kilåsen. Mysigt värre.. Vaknade vid 11 igår, söndag och var inte riktigt så hemsk som jag var lördags morgon men nog fan kändes de att helgen satt sina spår lite var stans..
Ja och nu måndag då, jag vill spy på händelslösa måndag. Fy fan.. Försökt ringa sjukan oxå, men tror ni inte på fan då att telefontiden var mellan 8-10 och jag ringde 3 ynka jävla minuter över 10 och måste nu vänta till 13.00. Jävla skitgrejer. Varför inte ha telefontid hela dagen för när sjukan ändå är öppen till 17 ? Varför? Jävla scan väst..
Och nu till djuren, att inte jag slagit ihjäl, gjort kattjävlorna döva efter allt gorm och skrik. De fattar ingenting, de luktar skit och är både högt och lågt. Och råkar de somna så ska de ligga långt upp i fejjan. Men de är ju faktiskt rätt söta men inte idag, och inte igår. Typ bara nån dag i veckan..

Väntar nu på käre L ska komma och plocka upp mig, måste få mig kaffe någonstans. Typ hemma finns de kaffe men frågan är om jag vill hem riktigt än. Trivs bra här, iaf när kräken sover.. Skulle kunna bosätta mina sitsa tre veckor här och komma hem till en egen liten mysig våning till våren. Vore nice som fan..
Nej nu ska jag föröska avlägsna detta inlägg men att önska att ni inte får en lika skitdag som mig.
Ha de nu bra och ta vara på er liv. Alla är ni värdefulla.

// iida


RSS 2.0