Är man ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd!



Jag är på hugget, de är vår och jag vill flyga fritt!



Rädsla...

Det är vår, äntligen. Mycket händer, mycket är i rörelse..

Jag har en rädsla, en rädsla jag inte kan rå för. Något jag blivit utsatt för så många gånger, om och om igen. Jag kan bara inte släppa allt, inte bara på ett ögonblick. Jag vet att jag kan så mycket bättre, att jag vill så mycke mer än vad jag vill eller kankse vågar. Det är som ett eko som talar om för mig att jag inte borde fast jag så innerligt vill. Men jag törs inte motstå mitt eko. Jag vill inte stå där igen. Jag vill inte ha den där jävla känslan som får mig känna mig så jävla trängd. Hur ska man kunna förklara för att folk ska förstå att jag bara är en männsika, en själ, jag kan inte göra allt jag vill, jag kan inte låta mig styras av andra längre. Jag vill ha egna val, känna efter och bara få va och göra det jag aldrig gjorde. Som jag aldrig fick.
jag känner mig så oerhört elak, men vad ska jag göra? Jag kan inte leva kvar i det som en gång var. Jag vill inte, jag bara vill inte komma in i det gamla. Jag vill inte bli sårad och jag vill inte såra. Hur fan ska jag göra då? Kan någon tala om det för mig?
Jag är så jävla rädd att behöva leva på andras villkor igen, att bli instäng och bara vara så jävla snäll hela tiden. Jag vill kunna leva på mina egna villkor och kunna göra vad som helst utan att få den där jävla frågan om varför och med vem och hur osv. Jag VILL INTE! Jag är bara en människa med en enda jävla själ. Jag är ingen superkvinna och kommer aldrig att bli. Är bara en vanlig enkel tjej som för en gångs skull vill njuta av livet och få leva den männsika jag är och inte den folk vill att jag ska vara..
Jag är rädd för att inte få leva.


damn YOU! Fuckface!!

För er som de intressear så börjar mitt liv äntligen få en mening.. De gamla kapitlet är nu avslutat och den nya boken börjar nu.. Men måste även erkänna att min opålitliga magkänsla hade ett rätt, de var inte jag, det var du! Tycker det är FAn när en människa kan stå och påstå och slänga ur sig såna ord som du gjorde om mig när det var DU, DU som hela tiden ljög, de var inte bara en gång, inte ens två utan du ljög hela tiden och jag är så jävla glad att jag gjorde slut på mitt eget lidande. För du led inte speciellt. Jag är så glad att jag äntligen vågat erkänna för mig själv att du inte är bra för mig och att jag förtjänar något bra mycke bättre än en stor jävla lögnhals. Och jag hoppas du läser detta, och fattar själv vad fan du höll på med. Och en sak till, jag bryr mig inte ens om dig, jag saknar dig inte ens. För nu, ÄNTLIGEN har jag insett vad fan du går för och den ord jag har för dig nu är : NOTHING!

Ja över till vardagen, jag har inne på min sista APU-vecka i stöllet, känns väl sådär men man måste pröva sig fram och se vad man vill..
Annars händer inte så mycket i min vardag faktiskt, jag åker bil 10 mil om dagen, lagar mat till en hel frälsningsarmé och sen är jag så trött att jag ligger på soffan med näsan i datorn när jag äntligen kommer hem. Men lika skönt de. Helgerna brukar vara fullspäckade med allt möjligt spännande. Och hoppas även på ännu en spännande helg, kommer antagligen dö (postitiv död) eller också.. nej de går vi inte in på.. Hehe.. men jag ser fram emot det, kommer bli GÔÔR-BRAA detta, hoppas jag :) men är faktiskt både lite smått nervös och glad.. Ja man får väl se hur det blir.. Slumpen avgör antar jag..

Nej, ska väl försöka pallra mig ur sängen och snart dra in på lite bowling.. Behöver inte se fram mot den för jag vet att jag förlorar ändå.. HAHA.. ingen överraskning omjag gör de.. är lite dålig loser men va fan, måste väl bjuda till lite också. Men ni får ha det så jädran skönt för de ska jag göra. Kommer njuta av våren så innihelvete!!

En sak till, FIG TREE BAY 14/5-21/5 kommer bli PARTY, SOLBRÄNNA, BAKFYLLA, & 7HELVETES SKÖNT!


 

feeling HOT HOT HOT! ;)

RSS 2.0