rörig nummerordning

Sist jag försökt uppdatera här så hade jag en mängd ord som bara puts väck försvann tack vare att min dator hängde, eller föröskt ta självmord av någon mystisk anledning. Så jag försöker igen. Tyvärr får ni stå ut med att jag inte tänker skriva om allt utan bara tar de goda bitarna.

Först och främs vill jag meddela att vistelsen till Åre gav resultat. Fick samtal idag från en av de sköna tjejerna som frågade om jag var intresserad att komma upp och jobba tillsammans med dom. Och klart som fan säger jag ja. JAg var så glad att jag bara skratta.
Jag kan också berätta att det var 272 st av 3500 sökande som fick komma på intervju, en var jag.
Av dom 272 st människor som varit till Åre under Torsdag-Söndag får ca 50% jobb, EN var jag.
Den oddsen kan man typ leka med. För att vara jag så akn man kalla det tur, vilket jag aldrig brukar ha. Fan va sjukt. Jag är så glad att få lämna den här byn, bara få bryta av lite och börja om igen. Ladda ur de gamla batterierna och ladda om..
Så letar förbrilt efter ett boende nu, tyävrr är jag rädd för att få dela rum med någon, eller rum, snarare badrum. ÄCKLIGT! Jag kan lixom knappt inte en gör typ A, hur ska jag då orkar gör typ B om jag ska dela lägenhet/toa med någon. De kan blir riktigt hårt. JAg får gå runt i åre och leta efter sånna där utedass som inte avslöjar att det är jag som suttit där. Men ja, utedass är ett oxå ett stort minus. Men som sagt de ordnar upp sig och jag har sett lite fina förslag jag ska ringa på.

Nu till de andra roliga, vilken dag som helst ploppar det ner en lite X-peria mini i min postlåda, hur skönt är inte de då? Hade de inte varit för den där snygga människan som doftade så underbart gott så hade det förmodligen inte blivit så. Men jag njöt av stunden, trots att jag hade en enorm baksmälla och förmodligen inte fattade va han sa. JAg tackade så snällt Ja när han frågade om jag var intresserad av hans erbjudande.. Fråga mig inte vad jag tänkte på när han sa erbjudande, han nog tackat ja till han oxå om han hade frågat. Haha, skämt å sido. Jag tackade ja till ett erbjudande. Är faktiskt nöjd nu när jag läst igenom pappren.

Nu till det trejde, de är löndax, jag får snart pengar.. Wiiiiohoooo..
Inte världens fetaste inkomst men de är gott och väl så de räcker till räkningar och nöjen.
För till helgen ska jag bannemig ut på galajj..

Och nu till det fjärde, jag ska gå och lägga mig.. Först leta reda på lite snus, jag vet att den ska finnas här någonstans.. Olle ligger säkert på den, min enormt feta katt. Jag skojjar inte om jag säger att han väger 10 kg. Han är sååå fet, eller fet, han är iaf jävligt tung.
Ah men fan, nej. God natt..

// iida

Trött men glad

Efter många mil så har jag nu hamnat i Åre, äntligen..

Hoppas helgen kommer bli lärorik, spännande och framförallt rolig.
Uppdatering sker med mellanrum av lust och ork.

Panodil, nässpray och kaffe..

Min drog för dagen..

Ja, Nu har förkylningen tagit över min kropp.. Jag bli deprimerad..
Jag hoppas de släpper fort, orkar verkligen inte göra något.. Helt slut
av att gå mellan köket och vardagsrummet. Alltså 5 meter..
Näsan rinner vilket är otroligt med tanke på att näsan är helt tätt..

Ska försöka börja packa, åtminstone kolla över vilka kläder som ska med..
Men som sagt, en förkylnings stoppar inte mig.
 Uppdaterar när hjärnan fungerar.

Förkylningstider

Halsen är som ett sandpapper, torrt och strävt..
Jag vill inte bli förkyld
Fan fan fan
Vitaminer och ljummet vatten..

Nu:
Städa, fixa, dona.
Packa, tvätta, skura.

Jag vill jag vill.. INTE..


Måndagsprat..

Sov alldeles förlänge idag, vakna vid 12, förmodligen har helgens bravader satt sina spår. Men jag tackar och bockar för en kanonhelg. Minnet svek mig från lördagsnatten men jag klagar inte, mitt eget fel, mitt eget intag. Men jag har bäste-brudarna att tacka. Ni är guld värda..

Ja som sagt, måndag. Det betyder helt enkelt Välkommen till verkligheten dumskaft. JA som jag sa, sov förlänge idag. Har så mycket jag måste ordna med denna vecka. Tex. tvätta, men hur lätt är de att tvätt med en tvättmaskin som inte riktigt är arbetsvillig utan den stannar upp och vilar typ stup i kvarten. En normal maskin dröjer ca en timme, våran dröjer två timmar när han har en bra dag., Ja de är en han. De har jag bestämt. Den är lika vrång som pappa därför blev de en han.
Sen när jag väl fått en igång en tvättomgång så blev de att dra på sig arbetskläderna och dra till skogen och gräva. Med spade, långt ner i ett hål och upp i en liten kärra.. Gropen var djupare än jag var lång så ni må tro att jag kommer ha träningsvärk i morgon.. Huugaligen..
Humöret har inte heller direkt varit på topp, ibland blir jag så arg och irriterad av saker som sägs eller hörs i min omgivning. Men jag tvingar mig själv att hålla käft. För ert eget bästa. Då är de ingen som behöver ha ont i magen av vad jag tycker och tänker.

Helgen då, nervositet närmar sig. Åre står på schemat. 55 mil dit, 55 mil hem. Helt ensam, långt ute i ingenstans ska jag färdas själv i en bil. Jag ser fram mot resan men jag är nervös. Det borde jag kankse va. Det här kan bli en riktigt upplevelse, en ny start. Vem vet. Det kan också gå käpprätt åt helvete men det vet jag inte förän jag varit dit. Jag tar alla chanser jag får för att komma härifrån ett tag. Jag behöver lite nytändning. Visst har jag mycke som jag tycker om här, men jag vet att det är kvar när jag kommer hem. Om jag nu har sån tur att jag råkar flytta en liten bit, typ 55 mil.. Jag önskar mig själv lycka till..

Nej, ni får ha en fortsatt skön måndagskväll.

// iida


Nattsaga

ska dra mig mot kojjan och sova..
morgondagen kommer bli snickarvärlden.
Två händiga tjejer, två hjärnor, två viljestyrkor.
De kommer bli gôôrbra :)
Hälsar nu John Blund välkommen!

God natt på er.
// iida


HappyFace

Gårdagen var kanon, jag fick detta med mig hem:

* Mjukisdress - BikBok
* 2 par skor - Skopunkten
* 1 par skor - MAXI
* 2 linnen - Gina Tricot
* 1 tröja - Gina Tricot
* 1 topp - H&M

Nöjd med dagen :)
Men dagen blev bättre, läste min melj igår och jag hade fått svar från ÅRE- skutan..
Jag ska på arbetsintervju nästa helg, en helhelg med nytt folk, övernattning och galenskaper.
Jag är så förbaskat glad.. :)

Ska nu taa och ringa några samtal..
See Yah!
// iida


Roadtrip

ska dra till stan om några minuter. Ska jag va riktigt ärlig så hade jag glömt bort de igår kväll.. Men jag ser fram ifrån att få lämna byn en dag.. Kommer inte tillbringa så mycke tid på hemmaplan denna veckan. Ska hjälpa gullefjun med huset långt bort i skogen och så har jag typ hundra andra ärenden.. Så de kommer med all säkerhet att bli dåligt uppdatering här..
Men vi ses väl till helgen? Eller?

Ha en skön dag.
// iida

RSS 2.0