Rubrik? Vad är det??

Ja, jag har nu hunnit fyllt 19år, haft en galen fest och hunnit med massa bus på bara några få dagar.. Känner mig galet bra, nästan för bra för att det ska vara sant med ett stort HOST emellan.. HEHE..
Ja om ni bara visste vad jag har hittat på med, finns nog bara EN person som vet allt och det kommer verkligen stanna där, eller kankse två. Beror på hur man ser i det stora hela.. HAHA Men ja, det är som det är och det känns faktiskt bra på ett sätt. Men det kommer svackor, det vet jag. Men finns just för tillfället inget jag ångrar.

Ja, fast det varit måndag och jag gick till skolan alldeles för tidigt pga att jag inte har hjärna nog att en kunna min egen kalender. Men ändå, det har fan varit bra idag, fast jag har min KÄÄÄÄRA religionslärare. (jag var ironisk nu, så tro inget annat) Sen fyllde ju en av mina två systar 22år idag så det firades med tårta. På torsdag fyller den andra systern år och då hoppas jag att jag får något annat än tårta. Att käka tårta flera gånger i veckan är faktiskt inte så gottt..
Bara en vecka kvar, sen vila i en vecka, sen en vecka kvar av skolan sen är det praktik som gäller. UNDERBART! Känns att det verkligen snart är över och det är så kusligt skrammande skönt så ni vet inte. efter många års slit så vill man bara bort, bort, bort. Nu ska alla läxböcker, kollegiblock, sudd och pennor packas bort för nu är man på väg in i "the real life". Jag längtar. Men mest längtar jag till resan i maj med mina sköna bönor, kommer förhoppningsvis inte behöva anstänga mig med solbrännan. Det kan ju garantera att jag måste gjort om jag stannat kvar i kalla hålan här. Ser ut som vi får åka skoter runt midsommarstången iår. Men ja, ni ser ju själva att min text inte håller ihop. Längtan är för tillfället så enorm att jag inte ens kan tänka klart och inte ens skriva någon enda vettig mening. Men jag hoppas att jag kunnat sno några viktigt minuter i ditt liv på att du bara läst en riktigt dålig skittext som du inte kommer ha användning av i ditt liv.

Puss och hej.

Leave me alone, FUCKERS

Gaaaaaaah! Trött på det här..
Fan skaffa er ett eget liv och låt mig va ifred för fan!!
 jag tänker fan inte rätta mig efter någon,
jag styr mitt egna liv utan din/eran jävla hjälp!


Fröken Snäsig..

Måndag, som alla andra skitiga måndagar. Vet inte vad som egentligen gör att jag är så fruktansvärt trött och piss off på just måndagar. Antagligen för att jag börjar dagen med religion, det måste ju helt enkelt bero på det. USCH! Sen så efter skolan drog jag till Fröken Snäsig på ungdomsmottagningen, hon undrade hur mitt förhållande till män va. HAHA. Min enda tanke var: HUr fan vet du om jag håller mig till män eller kvinnor?
Men jag svarade inte så, utan jag sa så vänligt att det var bra. Men egentligen menade hon; hur många knullar du med nu eller hur många partners, KK har du?
Men jag svarade vänligt för att få samtalet på ett annat spår. hon skrev så vänligt ut en hel årsförbrukning av P-piller och önskade mig lycka till med livet. Undra va fan hon menade med det egentligen.
Men jag har många tankar kring dessa barnmorskor, särskillt sånna som henne, vad fan har dom att göra vem fan jag är och umgås med? P-pillren blir väl inte bättre för att hon vet det. Men det är ingen annan som behöver lägga sig i vad jag har för umgänge heller.. Trivs som fisket i vattnet.

resten av dagen har inte varit så händelserik. blir nu tv sen sova..


Till Carolin Jönsson


Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag


V 7 på ingång

såå frukansvärt trött.
måste försöka få ihop den kommande veckan. Har hur mycke som helst och jag vet inte hur jag ska bära mig åt.
detta är ett måste:

- mottagningen och få mer p-piller
- in på Torsby bostäder
- färga mig, Tisdag
- sunne, Onsdag (bartävling)
- börja plugga på prov (ansvarsfull alkoholhantering)
- hämta mamma varje dag (stört-jobbig)
- jobb (torsdagkväll på tjädern)
- fylla år på fredag (vette fan om jag hinner med det)
- kalas på Lördag
- få in någon på bolaget och köpa yrseldricka
- städa
- umgås med mig själv

jag har mer än detta men dety är lixom inget jag vill dela med mig av såhär.
de är lite privat om man säger så.. Men ja. Tror ni jag hinner??




Bejb <3

Rallyskogen

är frukansvärt trött idag.. Var i skogen i 12 timmar igår och jag kan lova er att jag har förfrysningsskador både i händer, fötter och underläppen.. Lite av underläppen är bortdomnad.. inge trevligt alls. Men dagen igår var suverän ochn det var mycke trevligt folk, fanns dock lite mindre lyhört folk emellan åt men så är det ju. Blir dock inge mer rallyskog för míg nu..

idag har jag inte gjort så mycke, bara glidit runt. Och så saknar jag C. Känns som det var evigheter sen men det var ju faktiskt i Torsdags vi sågs. Men känns ändå som hundra år. Miss Yah!

ikväll blir det melodifestivalen, skidskytte och massa popcorn.


Rubriklös

Åsa-dag today. Jag varit trött som ett as hela dagen, eller mest uppgiven, vet fan inte.
Dagen har förövrigt flytit på rätt okej fast jag inte gjort så mycket direkt..

Ska nu försöka leta reda på allt som ska med till skogen i morgon. Ska vara funktionär på Svenska Rallyt så jag finns antagligen i skolan mellan 4.00-4,30 någongång. Trevligt.. Kan redan känna hur trött jag är på vägen hem i morgon. Blir sova tidigt idag så man får någon timmas sömn.. Som tur är ska M med så jag har någon babe att vara med :) Vi ska blåsa i pipor och äta korv hela dagen i morgon.. Härligt..

Maj är efterlängtat. Vill bort från den här jävla skvallerhålen och allt töligt folk!


Du <3


My day!

idag har jag verkligen haft den där pajasen där uppe i det blå på min sida :)
haft en kanondag, gjorde ett prov i natur, gick skapligt men dock inte fått något resultat än. Men jag oroar mig inte. Sen har jag fått mitt pass, fått bekräftelsen av C om resan, JAG SKA TILL FIG TREE BAY i maj :) (checka rimmet) inget påhittat utan de var slumpmässigt, rimmet alltså.. Och ja, jag har ringt runt på jobb och jag har fått napp! Lite klirr i kassan inför semestern är ju inte fy skam. Underbart!! Sen så har jag blivit färdig med fördjupningsuppgiften om Anorexi och Bulimi och skrivit ut det.
Men bäst av allt, magiska fingrar som jag har så har jag lagat kameran som gav alkoholchock i höstas. Så är gick det till:
1. Skruva ur varenda liten skruv.
2. Drog isär skiten med all min kraft.
3. Stoppa in fingret och rotate runt lite (fick inte av skalet så ett litet mellarum fick duga)
4. Skruva tillbaka varje skruv.
5. Stoppa i batterier
6. POOF! Den fungera och jag höll på att få en chock..

Kallar ni inte det magiska fingrar då, vavavava?? Jag är så jävla grym

Kan inte säga annat än att det har varit min dag. Känns så jävla underbart att det för en gång skull är jag som har lite flyt och kan känna att jag är jävligt bra (innerst inne vet jag ju det i vanliga fall, men tar i lite nu)

Nu förtjänar jag en riktig nattsömn. Natti

Cypern?

Ja, idag har jag bakat bullar, det gick inte smärtfritt om jag säger så. Började med att jag inte fick degaen att jäsa, sen när den väl jäste höll jag inte på att få den ur bunken. Sen efetr det satt den fast i bänken.. det klibbade och klabbade och jag blev allt mer trött.. Ja när jag fick ihop en plåt med bullar plus en vetelängd och skulle pensla dom med ägg så hälde jag ut de två stackars äggen på borde. Suck tänkte jag. Hämtade ett nytt ägg och höll på att slänga det i golvet. Det är inte slut än.. Åh nej, mamma höll på att frosta ur frysen och hade ställt korgarna på golvet, dom sprang jag in i och jävlar i helvtete så ont det gjorde. Ni må tro att jag var glad när allt var klart.. Men bullar blev det tillslut och det var inte så dåligt..

Funderar på om mina kära vänner vill ha med mig till Cypern i maj, jag är sugen så innihelvete..
finns nog jävlar i mig mycke att se där.. hehe.. men ja.. vi får se hur detta blir..

"skriv att (piiiip) är en pundare"


Inte en enda vettig mening..

Här sitter jag och skriver helt plötsligt. En lördagskväll i min ensamhet. Bitter't, jag vet!
Var ett tag sen jag slängde in några rader men jag tycker att det har varit ganska tråkigt en längre tid. Iallafall och skriva här. Har ju ändå inget vettigt att tala om.
Sen tycker jag ni är dålig att slänga in kommentarer, ni bara tjuvläser utan att ens visa ett lite minsta fotspår efter er, BAD STILE!

ja, den enda anledning till att jag skriver är att jag har så förb(pppppppppiiiipppppp)at tråkigt.
och sova, nej det kan jag inte, vill inte.. har ingen lust att slappna av nu.. jag vill ut i det fria och smutta drinkar i en bar. Men mitt dumma fanskap slog vad om att vara nykter och tråkigt tills min födelsedag (19feb) och det känns som det är evigheter dit.. och att bryta det nu är ju inget jag ens vill fundera på för det kommer stå mig så jävla dyrt. JAG VET, jag är FATTIGLAPP! gud skapade inget fett bankkonto åt mig och det tycker jag oxå var jävla BAD STILE! jag ska aldrig förlåta dig ditt fanskap.. inte just nu iaf..

men ni får ha det så förjävligt era tjuvtittare..'



RSS 2.0