. . . . .

sprider kärlek på
en gata med för mycket
ensamhet sätt på
hörlurarna du slipper
skrik men vad vet jag
om ensamhet så jag
hoppar och trampar på ditt hjärta


tjolahopp, big snopp

Orkar inte blogga helt enkelt..!

Livet leker ;)


iii-iiiiiii (o)rooooooo, slummra iiiiin...

Kryper ner, lägger händerna på täcket och nallen i armvecket..
God Natt !

(jag har ingen nalle men vi kan låtsas lite)


Onsdag

Ledig onsdag idag.. Behövligt efter gårdagen. Jobbade extra vilket skulle bara va tre timmar men slutade med 6,5 timmar ist. Trött som ett as åker jag hem, kommer in i en upp och ner vänd lägenhet full i massa människor.. De kryllade verkligen. Visade sig att de flytta in ett gäng här tills på Söndag, de tackar jag för.. Efter många om och men bestämde jag att dra till Bygget med Josse, Hanna och Mattias. Amalia hade gett sig iväg på personalfest eller nåt men henne mötte vi sen på Bygget. Ja de va nice. Dock blev de dyrare än väntat.. När vi skulle gå in så märker jag att mitt leg var kvar hemma. Fick ta en jävla taxi för att hämta den, tyvärr hade jag inte pengar att betala utan fick lämna min ring som pant. Korstar nu mig 270 jävla spänn. Men de var faktiskt värt de, jag tycker de. Mycke dans, mycke tjo och tjim och dåliga minnen. Har märkt att de enda jag kommer ihåg när jag ser nya månniskor är vad de har för färg på derar tröjor. Haha, hur dom ser ut i övrigt har jag inte en aning om.. HAHA. Och tur är väl kankse de.. Men så är de. En bra kväll med mycke gott folk. Minnesvärt..

Ligger nu och är bitter, inget ovanligt med andra ord. Jag kan inte sätta fingret på vad som känns bittert. Saknar vissa människor otroligt mycke och en del saknar jag mindre.. Undrar hur mitt liv kommer se ut när jag väl flyttar hem igen. Lägenhet ? Pojkvän? Jobb? Ja vem fan vet.. Men känns skönt att hemlängtan lagt sig lite.. De kommer och går.

Ska försöka kolla över den där jävla tvääten som aldrig vill ta slut. Sorgligt..
Ha en bra Onsdags.kväll era puckon..

Ryssar luktar vinäger...

idag har jag hittills gjort den värsta dagen i mina snart 20 fyllda år.. Febrig och kallsvettig masade jag mig iväg till jobbet ihopp om att "Dalarna" frisknat till.. Kommer fram till Tegetornet, tar mig en kopp kaffe och blädrar igenom listorna. De blir en lätt dag tänkte jag. Förvisso var de mycket att göra, men de blev mer än vad jag anat. När folket på Kläppen traskar in så ser jag ingen pigg och glad dalkulla. Shit tänkte jag.. Idag låg verkligen krutet på mig. Min febriga och halvdöda kropp.. Man inser verkligen vad krävande ett jobb kan bli om man inte lyssnar på vad ens egen kropp säger. Men vrång och tvär som jag är så fullföljde jag dagen, jobbade till och med över, ja en kvart men ändå.. av en hel hög lägenheter med både slutstäd och besiktningar så avklarade jag allt utom 4 st, då sa gubben på axeln att de var dax att ge sig innan de skulle gå illa.. Har aldrig i hela mitt liv varit så svett, de var som syndafloden gått lös på ryggen. Hur kan man va svinkall men ändå svettas som om man vore i sahara? Sjukt.. Känner mig stolt, och jag känner mig betjänt av en vilodag i morgon innan man ska dra igång med en ny arbetsvecka..
Måste oxå berätta att ryssar är ett folkslag för sig, idag när jag hade slutstäd på en lägenhet så finner jag tomater och saltgurka i toaletten. HAHA, idioti.. Ja både tomaterna och gurkorna var hela och de stank vinäger ur toan så jag trodde ögonen skulle hoppat ut och sprungit iväg.. Men så är de, mitt jobb är inget för den finkänsliga.. Lite skit under naglarna gör väl ingenting.. Och spyor i kubikvis har väl inget dött av.. Mysig jobb må jag säga.. Sist men inte minst, massa gratis mat och starkdryck.. Jag har redan tjänat in några hundralappar på pasta.. Blev tre kilo idag.. MMMM, som jag älskar pasta, eller gjorde innan jag flytta hit.. Men mat som mat.. Livet är hårt men hållbart..

Nej nu ska jag ta min illvilda ben och krypa intill John Blund och mysa lite..



en knuff i arslet..

..var precis vad jag fick.. tur man har hård och stabil bil. Stackars pärlan blev utsatt för försök till våldtäkt, av en Audi. Men stark som pärlan är så fick hon inga skador men våldtäktsmannen blev utan ögon.- HAHA..
Jag mår fint, inga vetala delar skadades, inte ens mjukdelar... Märks väl om man blir stel, mör eller vad man nu kan bli. VAr nog nån skruv som föll på plats för jag har känt mig riktigt på topp idag.. De är ju skönt..
Fredag, mys med Amalia till Let's Dance står på schemat, Josse är ute på yran. Hon passar på den filuren när mannen återvänt till Skåneland för att hämta bilen.
Men mans-fritt blev de inte, åh nej. Vi ska ha tre norska killar här under helgen.. Mysigt värre.. Helt klart fanns de ju nån man kunde vila ögonen på ;) HAHA..

Ha en koselig fredagskväll ..



Sjukt dålig bild, men se, ingen skada är skedd..
lite snörotad, mindre jobb för mig. De tackar jag för..  


-.-

Är ledsen och irriterad.. De är inte meningen att jag ska va här. Allt går åt helvete och hjälp, vad fan är det? Känner mig inte direkt välkommen hem när alla är sura och griniga så fort man ber om hjälp.. Ni skulle ha mig hit, men hur fan har ni tänkt er när man inte kan få ett litet handtag. Jag är inte fullärd, långt ifrån. Besviken är vad jag blivit..

Jaja, Gott nytt ÅR tamigfan!

Dålig start på ett nytt år.. Eller? Nej så illa är de faktiskt inte.. Firade nyår med syster, mina sambos och en hel massa okända människor. Men de var nice.. Jobbade nyårsdagen så de blev inget allvarligt nyårsfirande. Men nog hade jag efterkänningar av nattens bravader.. Igår, söndag jobbade jag oxå, utgång igår och jag hade en jävligt bra natt.. Gillar mina sambos väldigt skarp. Lättsamma människor.. Tyvärr blev inte syrran med ut eftersom hon hade babianröv. HAHA.. Så jävla klockrent. Men hon levde när jag kom hem så de "geck väl inga nö på hänn" som vi skulle sagt där hemma i rövhålet.. Ja idag är Torsby ett rövhål i mina ögon. Eller iaf PEKÅS! Dom jävlarna har snattat 360,85 kroner av mig. Illa att behöva snatta pengar från en som inte ens bor på orten oxå bara för att få butiken att gå runt. Nej kyss mig där solen aldrig skiner..

Imorrn åker syrran hem :( en dag tidigare än beräknat.. Kommer sakna henne. Vem ska nu fixa och dona åt mig när jag jobbar eller råkar somna.. HAHA.. nej då, men ironiskt nog så är de alltid hon som har tvättat färdig under dessa dagar hon varit här. Varje gång jag lagt i en tvättmaskin så har jag alltid somnat. haha.. Men ja, hon är snäll och jag är tacksam till tusen att jag fått lite hjälp :) Tack gos..

Och ni där hemma, tro inget annat än att jag saknar er men jag tänker inte komma hem bara för att jag känner saknad.. Jag ska klara dehär, så påminn mig inte för ofta om att ni saknar mig för jag vet att ni gör de. Ni gör de mycket svårar för mig så skärp er nu. Jag kommer hem, så småning om.. Jag har de bra, jag mår fint och jag lär mig fruktansvärt mycke. Så de så..

Nej fan, ha de gött, jag orkar bara inte skriva mer. Känns onödigt och riktigt tråkigt. Inlägget suger ju. Men ta de med en nypa salt vettja.
 (om ni har tid, räkna mina stavfel och berätta för mig hur många de är, men egentligen driter jag blod i det men skulle va kul att veta)


RSS 2.0