åskväder även i mig!

 JÄVLA SKIT VÄDER, HELVETES FÖRBANADE JÄVLA DYNGVÄRME DU TAR FAN DÖ PÅ MIG!!


Du gamla du fria...

Wiiihoo, Sveriges nationaldag och jag har firat den på soffan, ett käk på Hörnet sen än en gång i soffan. Lyckades få i mig en fjärdedel av pizza, sen höll jag på att spy. Helt ärligt- Helgens bravader har minst sagt satt sin jävla spår. Men yttligare en rolig helg att minnas för livet.

Fredag blir de Faktoriet med bästebrudarna E Och M, de var kaos. Mer behövs inte disskuteras.. En sjukt bra kväll slutade med ett och annat tjafs och en fetinga jävla smäll på en dryg feting människa. Vi tackar och bokar..

Lördag, sjukt dålig när jag vaknade, riktigt illa. Sova länge, typ 13.00 då L var snäll och körde mig hem. Men ingen hemma och jag ringde P som fick lov att hämta mig. Vi åkte till Granevik på bilutställning. De var väl lite sådär va. Uppfattade inte så mycke, inte mer än jag tycket att de var jävulsk varm och jag fick klimax-svallningar-delux. Sen åkte jag vidare hem, sen till E, knäppte första och sen blev det yttligare ett kaos. Haha.. Mer än så vet jag inte om jag vill berätta. Men jag har lyckats med en och samma sak i två år i rad. Jävligt illa..

Söndag, fetade mig i solen hela dagen och blev liiite brun. Och fick nästa solsting. Minns inte mycke mer av den dagen..

Måndag, IDAG! Herrejisses amalia, skojja inte. Vaknade med världens huvudvärk, öm hals, öma ben och en okontrollerad kropp.. Aldrig i hela mitt 20åriga liv har jag mått så otroligt kasst.. Skäms att säga det men jag har varit bakfull, IDAG! Illa illa och mycke mer illa.. Och inte blir de bättre av att vädret typ kväver en. Och fjollåska som de blev så tycker jag att luften inte blev ett dugg bättre.. Blää..
Ligger ner-mosad i sängen och kommer förhoppningsvis att somna snart, trots att jag sovit bort i stort sett hela dagen så har jag verkligen ingar problem med att somna nu. Ska bli skönt. Men irriterande att jag inte kan se på tv. Har ganska svårt att somna när de blir för tyst, och radio, vad är det? DFrga människor som bara tjatar hål i huvudet på mig. Nej tacka TV:n vettja.

Nej fan, dehär går inte.
Hoppas alla har haft en trevlig nationaldag.
Puss och go'natt

RSS 2.0