Nakenchock!

Kortdag på jobbet, 8-13,15 på hotell Renen..
Kändes skumt och ensamt men samtidigt var jag en aningen virrig. Vet inte hur många gånger jag sprang fel för att hämta material. Ojoj, men mest läskigt är de ju att gå in och städa/bädda där det fortfarande bor någon OCH dessutom pratar engelska. Som jag sagt tidigare så är jag ingen hejjare på det engelska språket. Kan bara ett fåtal ord vilket gör de hela lite extra spännande. Ojoj, jag gick med en klump i halsen hela tiden ihopp om att ingen ville prata med mig. HAHA.. Men den turen hade jag inte, av de små samtalen på engelska så tyckte jag faktiskt att jag var riktigt duktigt. Men ett och annat svengelska ord några kråkflax i armarna blev de allt..
 Nu kommer vi till dagens rubrik, nakenchocken.. Herregud att jag inte fick slaganfall och dog, som jag skämdes.. Herreminjisses.. För att vara helt säker på att ingen är i rummet så knackar man innan man går in. JAg knackade på ett av rummen, högt och tydigt men fick inget svar. Och jag hörde inte ett ljud från rummet (som verkar vara väldigt isolerade) Men ja, jag satte nyckeln i dörren, vred om, och gick in. VAD SER JAG? Herregud, där ligger de ett par och fiffelurar, duracellkanin delux.. Såklart var de också engelsktalande och jag ska försöka komma ur den pinsamma situationen på ett eller annat sätt.. Men jag tror dock att de unga paret tyckte de var mer förargligt än vad jag tycket. Jag backade snällt ur rummet, och att hålla sig för skratt var inte de lättaste. Jag stängde dörren efter mig och började gå vidare då tjejen öppnade dörren till rummet, bad om ursäkt och frågade efter rena lakan och la på ett bredd med dock ett genant smile.. Jag hämtade en omgång nya lakan, handdukar m.m, knackade på och lät dom öppna åt mig denna gången. Då förklarade tjejen lite tyst att dom kunde byta lakan själva och sedan lägga de använda utanför dörren.
Tack gode min tid tänkte jag.. Kände själv hur jag var nära att spy av att ta i varma och nyknullade sängkläderna. Haha, vilken dag, vilken upplevelse..

Har nu Linusen på ingång, hon befinner sig inte mer än 10 mil ifrån mig vilket jag tycker är underbart..
Men jag saknar även ni andra som finns där hemma. Men de står inte på förän den lilla hoppetossan kommer hem :) Så förbered er både psykiskt och fysiskt för när jag kommer hem, då jävlar är de PARTY!! Dock två månader kvar men ni kan behöva den tiden till at förbereda er..
Puss på er! Ha en bra dag!

Ida väckt än en gång..

Att vara lycklig är överskattat.. Ja de känns faktiskt så.. När man för en gångs skull känner en gnutta hopp är de alltid nån som är vrång.. Att jag ens bryr mig. JAg förstår inte. IDA, sluta bry dig..

Och jag börjar bli gladerligen olycklig på mina grannar, dom som bor en trappa upp. Kul att jag ska upp halv 7 och blev väckt av att dom stod så fint på deras jävla trappa och drog igång ett gäng med raketer.. Är de jag som överreagerar på allt eller har jag rätt..? Inte en natt utan att jag väcks av deras bravader.. Fifflar dom inte runt högt och tydligt i sängen, eller oxå tvättar, så får de för sig att skjuta rakter. Skulle man då inte börja less? Och när jag blir väckt om jag en gång somnad har jag MYCKET svårt att somna om. TACK för de era FUCKFACE!
Oh nej, jag är inte bitter.. Jag är utsliten. Min hjärna orkar inte mer.. De är överfull, den rinner snart ut genom öronen..

Hjärtesorg

Jag är bara en mänsklig individ, precis som alla andra. Har inte då jag rätt att kunna få gråta? Har inte jag då rätt att få sakna och längta hem.? De är ju jul liksom. Här sitter jag, i Åre, utan familj och mina älskade vänner.. Jag tror inte att folk förstår hur jobbigt jag tycker att det är.. Ni får kalla mig fjant, ni får kalla mig tönt men de är så jag känner. Att bara ge sig iväg utan något känt ansikte, utan den trygghet jag byggt upp under mina kämpiga 19 år.. När saknade är så sor som den är nu, då är de inte lätt att se positivt.. Jag vill, jag försöker, jag kämpar men jag når inte riktigt fram..
Jag har skapat mig nya kontakter, jag älskar mina sambos men inget är som min familj, mina djur och mina vänner där hemma.. Är de någon som förstår vad jag menar. JAg vill ju inte ge upp, men samtidigt är jag redo att bara ge fan i allt.. Bara dra..


 Förövrigt har jag myst med Amalia ikväll, underbara sprudlande människa.. PUSS!
Imorgon ska jag ragga skinka, limpa, gröt och mjölk. Sen ska jag krypa in i min vrå och va ensam. JAg tänker inte fira jul, bara se på TV:n, bara va. Bara ha mig själv och dammråttorna..

- Be mig aldrig att ge upp..


Gaaah !!

Ojoj, slumrade till och vaknade.. Min rygg, jihaa vad jag inte alls tycker om den nu.. Och mina knän, som jag hatat i många år förut. Tar jag mig ur sängen innan Torsdag är de bra.. Herre min jävlars skapare vilken pain.. Smockade i mig de sista panodilen jag fann i mitt bombnedslag..
Nu ska jag ha ett gymkort för annars kommer dehär aldrig att gå.. Och tar jag mig ur sängen när jag vaknar så ska jag bennemig kosta på mig en tripp in till hotellet och sola.. Sen ska jag åka in och handla, vilket jag gör först isf.. Men orkar jag bära kassarna upp för mördarbacken mån tro? Fucking Continental som inte kan sanda en stackars jävla väg så lilla jag tar mig upp med min kråka till bil.. (har enormt dåliga vintersulor på) Tumme ner för de mesta just nu.. Tumme upp för jobbet och att älskade Linusen kommer upp nästa vecka :) HAPPY..

Förövrigt borde jag sova men folket en trappa upp har tydligen akrobatiska övningar varannan timme.. Hur orkar dom ens hålla på.. Suck.. Men jag ger mina sambos en stor PUSS för ni är så söta. Fast den ena är lite knäppare än den andra och jag gillar't..

Sov gott era jävlar..

(-.-)

Åre bjuder på grått och trist väder..
Ska försöka pallra mig ur sängen, ska bara ligga här lite till..
Fylla en tvättmaskin, dricka kaffe och bara va..

Ha en bra söndag


Arg Lilla My skriver -

Jag tar oftats inte åt mig när andra snackar skit. Men när man är 60 mil hemifrån och får höra det ena och det andra, dag efter dag då når de den gränsen där jag flippar ur totalt.. Och när jag flippar ur vid den gränsen då ska ni va glada över att slippa ha mig på hemmaplan..

Vore jag hemma nu skulle nog både de ena och de andra ansiktet inte vara något ansikte mer.. Men när man vid den åldern pratar en massa skit och sen hånar en tillbaka med korta förargliga svar då tänder jag ännu mer. JAg vet så jävla mycke mer än vad jag vill berätta att jag vet. De finns faktiskt personer i min omgivning som jag en gång haft fruktansvärt svårt att lita på men som jag i denna stund skulle göra allt för.. Inte på det viset att jag skulle ljuga om saker för personens skull men jag skulle stå bakom personens rygg full ut.. För X är värd mer än denna skiten..

Sakanr er där hemma <3

Värmland <3

Nu har jag fått klartecken, den 14 februari, alla hjärtans dag åker jag hem till underbara Värmland. Där kommer jag stanna till den 21 februari. Jag längtar, så oerhört. JAg vill hem till min familj, mina vänner och inte minst mina älskade djur. Usch vad jag saknar er. Men jag har lovat mig själv att jag ska klara dethär..

Har nu bott i Åre i 18 dar.. Tiden har gått fort, men jag hoppas den går fortare.. Blir ett helt annat nu oxå när vi går in på ett rullande schema.. Så jag ska nog stå ut ett tag till. Jag trivs med mitt jobb, mina kollegor och mina sambos. Men, de är alltid den där jävla hemlängtan.. Hur blir man av med den? Vill jag bli av med den?
Samtidigt som jag längtar hem så vet jag inte om jag vill hem. Jag har ju sockertopparna här samtidigt som jag har en hel massa där hemma.. 

Äsch, jag får inte koll på detta själv.. Jag har det iaf jävligt bra..

Liten i stor flock..

Jag är en mycket liten människa, en mycket tråkig människa..
Att komma hit gjorde mig otroligt liten, liten och feg. Varför? Det är ju långt ifrån mitt riktiga jag.. Och inte nog med att min sociala sida bara försvann. Vad hände?
Och mitt i denna stund, då jag skulle vilja vända på allt, så skriker smärtan i mina knän.. De gör så ont, de bränner vid varje forsteg och styrkan att dölja de är snart borta.. Jag blir så arg när kroppen inte vill sammarbeta.. Jag känner mig depp över dehär.. Jag menar, när man kommer hit, till Åre, då vill man ju åka skidor. Tror ni jag orkar de? Nej.. Jag blir så arg. Jävla dumma kropp. Jävla dumma mig, ryck upp dig för fan.. Jag är omringad kring hur goa människor som helst, men de måste ju tro att jag är nån enstöring eller nåt. Jag pallade inte hela trycket på middagen idag, för jag var trött. Jag kommer inte palla med skidåkning på onsdag för mina jävla knän.. Hur ska jag då orka gå ut i morgon? Jag kommer gå ut, om så benen inte bär mig..

Nej fan, ska inte ligga här och vara negetiv, de kommer snart gå över.. Hoppas jag..
Dax för sängen för i morron är en ny arbetsdag..


Taggar

Taggar inför utgång ikväll.. Men för tillfället lyckas jag inte ens tagga mig ur stolen jag satt ner röven i..
Men snart så. JAg är snart på G. Bara en stund till, sen jävlar kör vi..

Ska försöka få ihop dammtussarna oxå, men frågan är väl om dom får snacka ihop sig några dagar till.. Men sängen ska jag i vilket fall som helst bädda rent i..
Stolt, har gjort plan B idag, de tog mig bara sisodär 10 dygn.. Tänkte ifall ni är intresserade..



Hej där, kött och blåbär..

Fredag, Idol och hela sverige vet ju vid dehär laget vem som vann så jag tänker inte upprepa de.. Jag vet inte ja, orkade lixom inte ens lyssna på musiken idag. De intresserade mig inte speciellt mycke om jag säger så.. Imorron är jag ledigt, underbart.. Har planer på att sova länge.. Hur länge vet jag inte, men vaknar säkert vid 8 och är klarvaken. Vore inte otippat..
I morgon kväll är de då meningen att de ska bli utgång. Faktiskt riktigt taggad, än så länge. Fram tills kläderna ska på, vilka kläder ska man ha? Jag har inte så fruktansvärt mycket att välja på direkt.. Blir väl något grått och tråkigt. Sen får väl humöret göra sitt, kommer ha ett strålande humör i morgon. Jag var inte ironisk nu, utan jag mnear det verkligen. Så snälla, förstör inte mina planer nu.. Okej?
Förkröken blir på Kläppen, nice som faen.. Sen drar vi väl inte till byn, mer än så vet jag inte. Funderar på hur jag ska ta mig hem igen. Får väl ta taxi, men ska inte försöka spy i den, fina böter de. Huugaligen..

Fan va tråkigt inlägg detta blev. Jag har lixom ingen inspiration till min blogg nu mer. Ni kan ju tala om för mig vad ni tycker jag ska uppdatera om. Jobbet är inget att rekomendera, jag trivs och de är jättebra. Men jag vill inte direkt skriva om hur jag rengör en toalett eller hur jag rensar hår ur avloppen.. Nej tack.. Men de är ett skönt jobb. Inge fel med de, och gôrgoa människor..



Tja, den bjuder jag på..


God Morgon :)

Upp och hoppa, ligg inte och dra er!!
Fredag, snart helg. UNDERBART!


Torsdag jävlarimig

Jävla skitdag är vad de varit. Trött och irriterad, sådär på gränsen att få utbrott.. Var jävligt nära för en stund sen, i de ögonblicket jag kom hem, eller.. Ja, jag tog mig inte för backen till huset. SKITKUL!! Ringde ett samtal ihopp om att en jävla vaktmästare skulle komma och sanda, tror ni han gjorde de då? Nej, han hade ju gått hem för dagen och jag fick till svar att de KANSKE ordnads i morgon.. Då började de brinna. Backa ner biljäveln och ställde den på en parkering nedanför. Gick upp för den lååååååånga backen, in med alla prylar, hämta sladden till motorvärmaren, ner för backjävel och upp tillbaka.. jag betalar inte tre jävla tusen i månaden för att ha parkering flera hundra meter från huset.. jävla miffon..
Men, tur är väl att man bor med sånna sköna människor som kan få mig att känna en knutta glädje.. Förövrigt gör dom sig redo för en utekväll medans jag gör mig iordning för att krypa ner i sängen. Jag bara orkar inte gå ut idag..

sen läste jag syrrans blogg, mysigt skrivet :) Därför snodde jag den, de är alltså en beskrivning av mig i hennes egna ögon.. Men håller med om varteda ord, förutom snusk.. Vette fan var hon fått det ifrån. HAHA

Ida
"Hon är 19år, snart 20. Född den 19 februari. Har nyligen flyttat till åre, när ska du bryta benet snusken? Jobbar som stugvärd tror jag. En fullkomligt galen lillastyster var det vi fick. Ha ha! Ett jävla humör sitter hon på, men kan vara otroligt omtänksam också. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte hur man ska beskriva henne som person, en lyxförpackning med allt-i-ett, fattar ni? Här kan vi lungt säga att det funnits hat mellan varven, som vi har slagits. Men även den minsta utav oss har vuxit upp. Har haft en del kämpiga perioder i livet, men är av en starkare valör idag."

Detta är alltså skrivet av Elin, länken finns här på sidan om du känner dig nyfiken..


Jag måste sluta svära... FAN! ; )

Jag är nog världens tråkigaste inneboende.. Herrejävlar.. Jag lider med mina "rums-grannar".. Nu är de såhär, jag har jobbat hela dagen, vilket jag inte är vad vid, eller inte såhär iaf. Visst, att jobba en eller två dagar iveckan är väl ingen att skryta över. Men nu, 9-17 i en hel vecka. Idag är de tisdag, jag känner mig som en zombi och har yttligare tre arbetsdagar kvar innan vi tar helg. De jag vill komma fram till är att jag verkligen är helt slut när jag kommer hem.. och vi ska inte ens prata om hur hjärnkontoret sliter med all information man bli i proppad under dagarna. Så därför tycker jag synd om min kära grannar, ja, för jag är så förbanat osocial och kryper in i min vrå och stänger dörren istället för att ta mig tid att lära känna dom. MEn dom är nice som fan. Bättre människor kan man nog inte få som inneboende..

Idag har vi verkligen fått börja smaka på hur jobbet fungera. Nu är de såhär, jag är stugvärd. Många tycker de är världens tristade jobb, städa lixom. Daah. Men nej, så är de faktiskt inte, ni anar inte vilka upplevelser man får av att bara leta efter rätt husnummer, sen vidare till rätt lägenhet samt hålla reda på alla nycklar. De ni, men de är fan riktigt soft alltså. JAg gillar de, och jag gillar mina kollegor., Vi är ett salt gäng.
Som sagt, idag har vi varit till Renen och bäddat sängar sen har vi faktiskt fått besikta och kolla över hus/lägenheter helt på egen hand. Och vi fick ta oss dit oxå. Jag och K fick narturligtvis husen längst upp på toppen, de snyggaste, nyaste och mest exlusiva husen. Jag var helt såld. Fy fan va mycke pengar ägarna kan göra tack vare dessa hus. Helt otroligt..

Yeah, visst. Salt inlägg alltså.. Dax att krypa i säng med John Blund, vi får se om han kan få till det inatt.. Många timmar, de är det jag kräver..


Hjärnkontoret ur funktion

Första dagen med de nya kollegorna, de var nice.. Är dock helt färdig i båder kropp och själ. Och hjärnan, den ska vi inte ens gå in på. Den är så fullsmetad att degen runnit över.. Mycke information för en mycket liten hjärna, de är orden som kommer ur mina tankar. De få tankar jag har kvar..

Ska vänta på att tvättmaskinen bli färdig så jag får tummla skiten och sova sen..


Mitt liv



Vill inte höra mer
Om rätt och fel
Vill inte välja vem
Jag ska hålla med
Inom mig växer en längtan att springa
Och aldrig mer vända om

Mitt liv är mitt
Jag vill gå min egen väg
Inte leva någon annans dröm
Snälla lämna mig ifred
Dina tårar sprids som ringar på vattnet
Men måste jag säga det du redan vet
Att mitt liv är mitt


"Utta ljus blir'e môr't"

Fan, jag glömde köpa värmeljus.. Så jävla typiskt, de var liksom de jag skulle handla.. URK! Allt verkar iaf vara som de ska, inte första gången jag är och handlar och missa totalt de jag egentligen ska ha. Istället fyller man upp korgen med en massa annat smått och gott, men inte just DET!

Söndag idag, skidåkning på SVT, kaffe och slappmys står på schemat..
Imorgon vankas jobb, första jobbdagen. Ska bli intressant faktiskt.

Saknar mina värmländska gryn..


Emma Thörngren ♥

Eftersom jag har så fruktansvärt mycket att göra om dagarna så klickar jag mest runt på nätet och ser på tv. Kom på förut att fan, varför sitta här i tystnaden? Jag klickade upp min spotify-sida och bytte mellan olika låtar. Då kom de upp en låt som fick mig att le. Herregud vilka minnen man får.

Så därför tillägnar jag denna låt
Emma Thörngren



Nu längtar jag ännu mer till februari, denna låten kommer med all sannorlikhet att spelas på
 repeat ett X antal timmar..


Åre-update

Kikade in här för att se om något händer i statestiken, de var inte bara där de hänt grejer må ni tro. Oh nej, hade även fått in en massa kommentarer på sista inlägget. Jättekul att se att de verkligen finns människor som verkligen läser. Efter några års bloggande var jag faktiskt nära att lägga ner min blogg, då jag tyckte att de var meningslöst att skriva här utan att få en enda kommentar. Men allt slit gav resultat..
Så nu ska jag verkligen skärpa till mig när de gäller bloggen. Jag förösker oxå kika in på så många bloggar jag hinner med under dagarna. Jag är själv inte den bästa på att kommentera, jag tycker de är sjukt roligt att läsa men de gäller kommentarer så är jag rätt kass. Så jag ursäktar mig för de..

Sitter nu och har deep-talk med älskade syster (E), jag har tydligen missat jättemycket där hemma under dessa dagar. Lite tråkigt.. Men dehär kommer bli bra, jag tror på dethär nu faktiskt. Åre kommer bli sjukt skönt i vinter. Jag får intala mig det, för då måste de ju bli bra. Eller?
Och jag längtar efter nyår, då kommer syster/systrarna upp.. Jag längtar så jag dör. Har inte varit här en hel vecka än men jag saknar dom..

Nej, skidåkningen på SVT1 måste följas nu..
Ha de skönt

Mörrn mörrn

God morgon på er..
börjar få in morgonrutinerna iallafall.. Vaka, toa, rullgardinen, tv:n, datorn, kaffe.. Viktigt.. 

Skör som glas..

Till Carro ♥



Jag saknar dig gumman, inget är som de ska utan dig..


Ett ljus i tunneln

Andra dagen, och första dagen utan familjen. De är tufft men man får göra de bästa av situationen.. Jag kan glädja mig av att jag fått en bra granne.. En jättetrevlig tjej..

Sitter och dricker mig hög på neskaffe (stavning?) .. Inte lika gott som löfbergs bryggkaffe men de går att dricka.. Dricker hellre dehär kaffet än Gevalias.. Förövrigt så händer inte så mycke, de är förkallt att gå ut, enda utvistelsen är när jag springer ut och in mellan motorvärmarstolpen. Blir inte mycke användning av bilen än så då försöker jag åtminstone hålla den varm sådär ibland.. får se om jag måste ta mig en sväng ner till ICA sen och köpa mig lite mjölk eller eventuellt tanka lite.. Men har ju förvisso hela dagen i morgon oxå..

Jag saknar er där hemma, särskillt idag, de är ju lixom fredag.. Fest för fan.. Jag vill oxå med ut, kan någon komma och hämta mig så drar vi ut ikväll? ;) HAHA, nej skämt och sido. KOmmer bli tufft. Men jag ser ljuset i tunneln redan. L kommer ev. upp i mellandagarna och frugan vecka två. Skönt att få lite sällskap. Så känner du för att komma upp, ni får max va två om ni vill bo hos mig, så hör av er.. Sällskap är aldrig fel..

Ska nu fortsätta dricka mitt kaffe, kolla runt på nätet samt kolla på min tv som har extremt dålig bild. Hoppas vaktmästaren fått meddelandet :)

Åre

Usch, blivit lämnad i Åre. M & L har nu begett sig till till underbara Värmland. Så mycke lättare allt skulle va om man hade någon hemifrån med sig. Just nu känns de riktigt tungt. Sitter här bakom en stängd dörr på mitt rum, de är inte stort men de är funktionellt. Köket, som jag då delar än så länge med tjej från Skåne är helkasst, de finns knappt utrustning, inte ens en vanligt traditionell visp. Herregud..
Men som sagt, tjejen i dörren mittimot verkar trevligt. Hon hade sin pappa med som oxå lämnar oss ikväll för att bege sig hem till Skåne.
Som de verkar nu kommer de fler folk under december och januari som oxå vill dela kök och toa med oss. Än så länge är de gott om plats. Men ja..
Jag saknar allt hemma, tryggheten och vännerna. Kommer inte bli en lätt uppgift dehär inte. Längtar redan hem och ångrar delvis att jag gav mig in på detta. Men jag får väl stå ut antar jag..


RSS 2.0