Livsnjutaren..

Trots regnrusk kan jag njuta av denna dag..

jag kan sakna dig ibland ♥ 


kortslutning i hjärnverket..

tja fuckface!

Efter många om coh men så bestämde jag mig för att skriva några rade. Ja eller jag blev sugen på att slänga in ett inlägg när jag såg hur duktig frugan varit på att uppdatera. Tyvärr är ju inte mitt liv lika spännande som hennes. Hon har så många järn i elden medans jag bara ska jag ge mig av några månader. Och jo förresten, jag har äntligen fått tag på ett boende, jag ska spender ett halvår på hotell, hur skönt tror ni inte det är. Hel jävla fucking underbart. Förövrigt är jag rätt så rastlös hela dagarna. Blir förmodlingen bättre i morrn när P äntligen börjar jobba. Då kan jag lova att jag ska dansa HULAHULA åp köksbordet.

Igår kom min underbara fruga på besök och övernattning, börjar bli en vana, en underbara vana faktiskt. KOmmer saknar henne enormt mycke när jag ge mig av för en stund, och jag kommer krypa skinnet ur mig innan "järnet i elden" dyker upp. Usch, absolut den sämsta tidpunkten att ge sig av. Så känner jag, men jag vet att man underbara är kvar när jag kommer hem. Men kommer bli tufft utan henne.

Idag är de söndag, imorgon börjar en ny vecka med nya spännande uppdrag.. Jag skojade faktiskt nu. Tisdag ska jag och laga en tand som jag tuggat förmycke godis med, stackars mig. Och så ska jag till mormor och försöka få igång min enormt snygga FORD! Inte alla som har så snygg bil som mig. Yes, jag skrter bara lite. Haha.. Onsdag ska jag nog göära en smörgåstårta. Torsdag ska jag på möte och fredag till charlottenberg med frugan och lördag ska jag slå klckarna i taket. Något mer jag borde göra? Ne jag tror inte de va!

Ja annars så har jag fruktansvära begär som snart måste uträttas innan jag går lös på vad som helst..

See yah!

// iida


Snabbt och enkelt..

Just i detta ögonblick kom jag på att jag fortfarande har en blogg.
Men tyvärr skriver jag inte så mycke som jag skulle vilja. Är inne i den skrivperioden att jag väljer papper och penna i stället för bloggen. Har haft en del tankar som gått raka vägen in i vedspisen. Anledning till att jag eldar upp de jag skriver är för att de känns skönt. De är som en nystart för varje papper jag bränner upp.
Vi, alla har sina dagar då inte livet riktigt känns så rättvist, men med detta sätt kan man övervinna allt. Iallafall jag.. Nu har ni förklaring till varför jag inte skrivit.
Förövrigt rullar livet på, fått jobb men leter förtfarande boende. MEn något är på gång, är bara att hoppas på de bästa. Kan ju säga att ser fram mot dehär så sjukt mycke. De ska bli så skönt att få komma härifrån. De värsta är ju de underbara människorna som jag älskar mest utav allt är kvar här. MEn vi ses ju i vår :) och telefonen är på 24 timmar om dygnet..
 Men mars månad kommer bli en kamp mellan lycka och saknad.. Men jag hoppas allt går som de ska. Älskar dig, de vet. Och om något skulle hända så vet du att jag alltid står vi din sida vännen .. ♥ ..

Nej, klockan tickar och träningspasset väntar.. Ha en nice fucking dag folket..

// iida



Dina ögon forna glans
går ej finna någonstans
Och ditt hjärtas jämna slag
som så tryggt fanns där en dag
Har du lämnad och glömt bort
Ja, din kärlek blev för kort
Det är dags, natten vaknar
och jag undar vem du saknar


-.-'

Jag borde uppdatera oftare, men jag orkar inte.
Jag borde skriva några rader men de finns inga ord..

// iida


RSS 2.0