Ajaj..

57 besökande, 1 kommentar. Skärpning på er..

Vad förväntar ni er för läsning?
Långa eller korta texter? Onödigt skitprat eller seriöst?

Vad tycker ni? Något verkar intresserad med tanke på statestiken..
Can you help me?



.. ♥ ..

Lev livet varje minut
Lev livet till det tar slut
Jag ska samla stunder
Nya under
Älskar å andas
Alla sekunder

Lev livet nätter och dar
Lev livet, livet jag har
Låt det hända
Och låt det komma...


Jag får nog aldrig nog av att skriva att jag verkligen trivs med livet. Jag får aldrig nog av att känna mig strak. Jag är lycklig, sååå jävla lycklig. Det känns som jorden skulle kunna gå under men jag skulle nog vara lika lyckig då också. Jag har underbara vänner, en underbar familj, och så den där pojken som förtrollade mig sent en augusti-natt.. Han är inte min, men han finns och de är jag glad över. Hur de än blir så öppnade han den där dörren till mitt hjärta som jag stängde av för tid sen. Jag trodde den skulle vara stängd för livet. Jag vågade släppa in alla människor som försöka komma mig nära, som jag bara stängde ute. Jag ber om förlåtelse för det, men ni är insläppta nu. Aldrig mer ska jag stänga en människa i mitt liv utanför. NEVER!
Från att gått med inget självförtronde alls till att våga precis vad som helst.. Fan, förstår ni vilken lättnad det är att kunna säga, tycka vad man vill (förvisso gjorde jag det förut oxå) göra vad man vill och tro på sig själv utan att känna sig skrytsam. Men framförallt våga se sig i spegeln och inte bara känna en skam..
Jag kan vara arg, ledsen men den här känslan ska jag aldrig mer gå miste om.
Ni människor där ute, gå inte och deppa över saker ni kan känna er lyckliga av. Låt de förfluta bli ett minnet blått, ta vara på de vackra stunderna och njut. Kasta de svarta minnerna i en ask, tänd på och njut av askan som blir kvar. Tro på er själv och våga säga nej till ett dystert och deppigt liv.

Som ni sett, min äldre inlägg inhåller bara svarta och dystra stunder. Jag satt en dag, kväll och läste dessa och frågade mig själv, vad i helvete håller du på med? Ska du sitta här och deppa medans du kan leva livet? Nej fan tänkte jag. Nu är de slut. Jag skrev ner en lista på alla lyckliga stunder och alla jävliga stunder. Den ena lappen bevarar jag nu djupt inom mig mednas den andra lappen fick sig en omgång av tändsticksasken. Det behövs inte mycke för förändra livet. Det går så fort. Jag är så glad att jag tog en lite tillbakablick på de hela och rensade ut allt hat och all förnedring. Vände på allt och såg de på den ljusa sidan. Jag är ung, UNG för fan. Jag har hela livet på mig. De slutar inte nu, de är nu det börjar.
De må finnas människor som sårat mig djupt, en jag verkligen älskade men jag inser idag att vi gjorde de bästa av situationen och gick vidare. Jag är glad för de och känner absolut inget hat, inga skuldkänslor, ingenting. Vi hade fina stunder, dom tar jag tillvara på. De andra är bortglömt, helt enkelt förträngt.

Så underbart, men framöverallt är jag glad att Han som öppnade mitt hjärta igen, som lät mig prata finns. Tack. Du är guld värd. Så mycke guld värd. Du visste ingenting men du lyckades. Puss på dig!

Jag hoppas jag gav er en trevlig läsning, en tankeställare..

♥ iida


Livsnjutare

Idag har jag varit på ICA Toria och inventerat, blev 5 timmar tillslut..
vare rätt så j*vla trött när jag kom hem och då somnade jag på soffan.. Vaknade för en timme sen och jag är långt ifrån frsk. Tätt i näsan och halsen svider.. Men livet rullar på..

Jag skulle försöka slänga in ettt vettigt inlägg idag tänkte jag. Men just nu vet jag inte riktigt, jag glömde helt enkelt bort vad de var jag skulle förmedla.
Men jag är tacksam för varje dag. Jag har gått från livshatare till livnjutare. Bara att förändra en sån sak på kankse ett halvår ät ganska bra gjort. Men samtidigt har jag inte bara ändrat min livsstil utan ändrat uppfattning om saker och ting. Jag ser andra månniskor i annan synvinkel idag än jag gjort. och jag lärt mig att inte dömma folk innan jag pratat face to face. Och jag vill inte se någon ont i någon människa. Alla är vi värda lika mycke, vare sig hur vi ser ut eller hur vi är osv.

Var inte rädd att ställa dig framför spegeln, titta noga.. Visst är spegelbilden vacker? Inser du att människan i spegelbilden är värdfull? För du vet väl... DU ÄR VÄRDEFULL, precis som alla andra..

:* // iida


Gummitofflor och foppastövlar?

Min mage svider.. Åt nog lite för mycke av den där remmen, som var typ en meter lång och smkade melon och som de nu återstår ynka 10 cm av. Man ack så gott.. Stackrs magen som ska plågas med att föröska smälta den..

Som ni förstår är de svårt att köpa en meter lång godisrem i någon av butikerna i Torsby. Så jag har varit på marknad idag, i Skoga. Blev lycklig av se den där långa remmen med smak av melon låg där ibland tusentals surrande getingar idag, jag var bara tvungen ha en sån. Som jag har längtat. Men just nu önskar jag att jag låtit bli. Har slitit som ett djur för att få i mig den, och helt plötsligt fanns bara några fjuttiga cm kvar, men nu är den borta. De tog inte lång stund innan de tio centimeterna oxå var puts väck.. Urk.. Jag lider med mig själv.

Markand alltså, i Skoga.. De blev lite inköp men ingen jag egentligen behövde.. Så har min dag varit.. Men jag måste erkänna att dagen varit underbar trots att det regnat. Idag har varit en bra dag..
 - Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder..

Morgondagen är planerad med folkrace i Höljes och galajj i Sunne.. Men som YR.no visar blir de gummistövel-väder även i morgon, jag äger inga gummistövlar men jag anser att foppatofflor är lika bra.. Inget regn i världen kan stoppa mig i morgon.. 

Lev livet medans du kan. 

 
 


okontrollerad saknad...

Var lämnar man bort sin längtan när man behöver ro?


dagen efter kräftkalas..

resulterar en trött ida..


Vansinnigt!

ja, som ni ser är klocka som vanligt när de gäller mig efter ett, nattetid..  är inte ett dugg trött tack vare att jag somnade i soffan runt 19.30 tiden och vaknade av att pappa spelade tv för typ en hel stad.. Om de inte vore för han hade jag förmodligen sovit nu. men icke.. vem ska ha turen på sin sida? Inte jag vad de verkar som. men jag gråter inte för de. jag somnar väl någon gång förhoppningsvis.. men när, de är ju frågan.. känner mig inte sådär super-pigg just nu heller så.. menjag får hoppas att johan blund vill dela ut lite sand trots att jag redan fått lite..

men nog om de, idag, eller igår eller ja, Torsdag. Då var jag till Ekshärad en sväng, färden hem var skrämmande. körde så jag var rädd själv, insåg när jag kom hem att jag kört sträckan mellan Ekshärad och Torsby på 15 minuter och då hade jag stått 5 minuter i bilkö.. Jag stod först i kön så de var antagligen därför de gick så fort.. blir stressad av köer, trots att jag inte har några bråskande ärenden.. men ja, ca 36km på 15  minuter är väl lite väl. Hade en himla tur att inte farbror Blå liftade i något vägskäl.. Tack gode gud, jag kan ha turen på min sida någon gång iaf.. Men jag ser mig själv som en trafikfara, när man inte inser hur fort man åker förän man stannat bilen då ska man nog börja tänka.. Ida, TÄNK för jösse namn.. !
Måste bara tala om att jag har en Saab 9000 från -91. Den är rostig, ful, hål i dörrar och låter som skördetröska men fan vad den går (de gånger den stratar)

annars rullade TORSDAGEN på fint... nu är de bara morgondag, dagen, fan Fredag som förhoppningsvis bjuder på nya härligheter, utan vansinnesfärder, jag tänker.. Eller jag ska tänka mig för..
Jag vet inte vad jag ska hitta på med än men de blir väl en färd öster ut.. om jag vaknar, om jag ens somnat.. Nu blev det rörigt jävlar.. jag vet inte hur jag ska formulera mig riktigt men ja.. jag skiter nog i det här nu..
Jag hoppas alla får en god nattsömn iaf, eller har..
Och ni kan ju gärna lämna lite fotspår eller allternativer bokstäver i min lilla kommenrar-lucka.. Vore ju himla trevligt att få läsa lite kommentarer mellanåt ..

M - du finns, du är min skande prins..

:* // iida

tell me if you..

ska gå och krypa ner i min allt förstora säng, alldeles alena. Men de är varm som om vi vore hundra personer här inne, men de är bara vi, jag och dammtussarna. inte en människa förnära, inte ens inom räckhåll. usch vad less man kan bli av att se sin stora säng stå där, stor men tom. fick för mig ikväll att jag saknar någon att faktiskt riktigt umgås med, då menar jag inte i sängen. utan ha någon att kunna dela allt mellan himmel och jord med. någon som verkligen står där och väntar med öppna armar när jag behöver det.




Boy I got my eyes on you
So tell me what you want to do
I can picture you in my room
Until the morning.
I don't even know your name
Boy I need to know your name
I'm hopin that you feel the same
Tell me if you want it


..♥..

♥jag saknar dig nu,
jag saknade dig igår,
jag kommer sakna dig i morgon.. ♥




vimmel..

nyss kommit hem efter en halvdag i Gräsmark. Mycket trevligt.. dagen bjöd på mat, fyrverkerier, äppelfylla och fulla älgar på allt för nära avstånd plus en äcklig clown. (en av mina fobier är clownar, hugaligen)

snart är den här helgen över och snart jobbar alla igen, ja förutom jag då som står mellan två jobb (som man säger) och vad ska då jag hitta på med? nästa helg har jag svårt att bestämma mig vilket håll jag ska styra min näsa , söder eller norr, de är ju frågan.. Vet inte hur jag ska göra faktiskt.. Och blir de ingen av de alternativen så blir de eventuellt kräftskiva hos kusinen.. Jag orkar inte bestämma mig, de krävs ju lite planering över de hela.. kan ju inte bara sticka oplanerat precis, lite väl långt för de..
Men de lär väl märkas hur de blir.

nu ska jag försöka krypa till kojjs i den outhärdiga värmen, tror bestämt jag smäller av snart..

See yah!

:* // iida

fredag den 13

otursdag? nej men garanterat den tråkigast start på dagen i mitt livs historia..
inte voit många timmar inatt, eller idag kankse de heter. somnade inte förän runt 07.45 och vaknade
för kankse två timmar sen. jag är trött, uttråkad och känner att den här dagen snart måste
erbjuda något drastiskt innan jag helt smäller av.
finns de något värre än att bara sitta och glo i en vägg, fantasilös och jävlig? nej jag tror inte de.
och inte blir de roligare när kassa inte vill tillåta en lite nöjen för tillfället. men jag ska inte deppa.
finns ju så mycke andra bra saker man kan göra men jag vet inte VAD.. De är just VAD ska jag göra?
Vädret är ju inte dirtekt på min sida idag då jag planerat lite fotografering med min totalt värdelösa
kamera.
men, jag ska inte sitta här och filosoferia i de dåliga.
har börjat lärt mig att i det negativa finns alltid något positivt.



som sagt, jag har tråkigt, min blogg var inte speciellt inspirerande men jag tänker ändå lägga ut inlägget.

I still miss you, Baby

:* // iida

du underbara människa ..

började dagen ganska sent, typ vid 12-tiden. Vaknade av en förjävlig huvudvärk. Efter ett par panodil hade jag besegrat eländet. Efter de blev de en tripp till den trångaste dalgången i värmland, Klarälvdalen. Där släppte vi av ett monster som övernattat här några dagar. Blir ganska tyst när han åker hem, de är ingen som från "Varför då?" eller "Får jag se". Nästan lite sorgligt. Sen fortsatte vi till mormor och morfar där man bjöds på kaffe. Men bäst av allt idag, Grillad korv i baugett med fylld med (MYCKE) vitlöksdressing, finns att köpa på MACK 45 (OK). Herregud, skulle kunna leva på de. Nog snackat om korv.
Och nartuligtvis på torsdagar så åker jag på bingo med hopp om att vinna lite cash, men jag borde fan lära mig att man inte vinner på sån skit. Mitt dumma nötskafft.

Ligger nu nerborrad i sängen med Sex and the city-brudarna, sett alla avsnitt kanske fyra gånger men jag tröttnar aldrig. Kan inte sluta skratta, dom är helt sjuk härliga..
Men de är lite ensamt att ligga här själv. Önskade att DU var här. Du som fyllt min mage med fjärilar, förstår bara inte hur du lyckats. Du rubbade till och med min bitterhet. Sen sista minuten jag såg dig, sen sista minuten jag tog i dig, så har jag bara gått med leende på läpparna. Jag kan inte ens bli arg längre. Vad har du gjort? Du underbara människa. Är faktiskt lite sjuk men jag tror på ödet. De var nog meningen att vi skulle träffas. För varje gång jag träffar dig känns så mycke bättre men jag saknar dig varje gång jag inte ser dig, varje gång jag inte känner dig eller inte hör något ifrån dig. Jag saknar dig när du inte skriver sms och jag saknar dig... HELA TIDEN!
Och här ligger jag, i väntan, flera mil ifrån och kan inte ens nå dig, inte se dig. Jag kan bara se det sista ögonblicket av dig. Men jag är lycklig, såå förbaskat lycklig över att du finns.. Du behöver inte ens anstränga dig, du finns och jag har rent av fallit för dig. De är bara att hoppas att framtiden låter mig komma närmare..
Fan, jag saknar dig..


Baby, you makes me happy..

:* // iida


Vad är lycka?

"En del männsikor verkar tro att man ska leva i ett konstant lyckorus.
Man ska vara nyförälskad, frisk och kry, ha ett intressant jobb,
ett trevligt boende och helst gott om pengar dessutom.
Men för de allra flesta är vardagen ganska grå.
Med ett arbete som inte är särskilt spännande och välbetalt
men ändå rädd att mista.
Nyförälskad är man inte särskilt länge (och gudskelov för det),
sen växer förhoppningsvis en djupare och mer varaktig kärlek fram,
men den ger ingen hjärtklappning.
För mig är lycka en känsla som ett hastigt övergående rus.
Det betyder väldigt mycket och insträffar när
livet visar sig från sin ljusare sida."

Vad är lycka för dig ?

Höst i husknuten

Ligger under mitt täcke och ser hösten skymta förbi mitt fönster. De har verkligen blivit mörk på kvällarna och luften är kvav. Men de spritter i kroppen som om de vore vår. Jag börjar faktiskt piggna till efter de långa sommardagarna som varit så frukansvärt händelselösa. Men hoppas på att de älskade höstdagarna kan skapa händelsrika minnen för livet. Vilket som de i nuläget ser ut för att bli. De må bli skandaler för vissa, häpnader för andra och ett stort leende för mig. Jag bryr mig inte längre och inte gjort på länge. Mitt liv är mitt liv och ingen annans. Jag må göra bort mig, eller helt enkelt rätt. Man vet inte förän man prövat. Och jag tänker ta alla chanser jag får. Så nu ska jag fortsätta njuta i höstmörkret och le.



RSS 2.0