Ryssar luktar vinäger...

idag har jag hittills gjort den värsta dagen i mina snart 20 fyllda år.. Febrig och kallsvettig masade jag mig iväg till jobbet ihopp om att "Dalarna" frisknat till.. Kommer fram till Tegetornet, tar mig en kopp kaffe och blädrar igenom listorna. De blir en lätt dag tänkte jag. Förvisso var de mycket att göra, men de blev mer än vad jag anat. När folket på Kläppen traskar in så ser jag ingen pigg och glad dalkulla. Shit tänkte jag.. Idag låg verkligen krutet på mig. Min febriga och halvdöda kropp.. Man inser verkligen vad krävande ett jobb kan bli om man inte lyssnar på vad ens egen kropp säger. Men vrång och tvär som jag är så fullföljde jag dagen, jobbade till och med över, ja en kvart men ändå.. av en hel hög lägenheter med både slutstäd och besiktningar så avklarade jag allt utom 4 st, då sa gubben på axeln att de var dax att ge sig innan de skulle gå illa.. Har aldrig i hela mitt liv varit så svett, de var som syndafloden gått lös på ryggen. Hur kan man va svinkall men ändå svettas som om man vore i sahara? Sjukt.. Känner mig stolt, och jag känner mig betjänt av en vilodag i morgon innan man ska dra igång med en ny arbetsvecka..
Måste oxå berätta att ryssar är ett folkslag för sig, idag när jag hade slutstäd på en lägenhet så finner jag tomater och saltgurka i toaletten. HAHA, idioti.. Ja både tomaterna och gurkorna var hela och de stank vinäger ur toan så jag trodde ögonen skulle hoppat ut och sprungit iväg.. Men så är de, mitt jobb är inget för den finkänsliga.. Lite skit under naglarna gör väl ingenting.. Och spyor i kubikvis har väl inget dött av.. Mysig jobb må jag säga.. Sist men inte minst, massa gratis mat och starkdryck.. Jag har redan tjänat in några hundralappar på pasta.. Blev tre kilo idag.. MMMM, som jag älskar pasta, eller gjorde innan jag flytta hit.. Men mat som mat.. Livet är hårt men hållbart..

Nej nu ska jag ta min illvilda ben och krypa intill John Blund och mysa lite..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0